Amanda Cy -BeReal

"BeReal" är den nyaste singeln från Amanda Cy och en viktig pusselbit i "Waterworks" EP:n. 

Vi har följt Amanda Cy noggrant sedan hon först fångade vår uppmärksamhet, och hon gör oss aldrig besvikna! Den Stockholmsfödda artisten banar verkligen väg med sitt unika ljud, som kombinerar moderna element med en originell twist, samtidigt som hon är en mycket stark låtskrivare. "BeReal" har underliggande punk-vibbar som automatiskt ger dig lite mer attityd när du lyssnar på den.Med denna låt visar Amanda Cy sin förmåga att experimentera och utvecklas musikaliskt, samtidigt som hon behåller sin karakteristiska stil. Vi är begeistrade över att se vad hon kommer med härnäst och förväntar oss att hon kommer fortsätta imponera med sitt talang och kreativitet.

puls. rekommenderar starkt!

Ella Rammelt - Nostalgi

Ella Rammelt ger oss svensk drum n’ bass med låten "Nostalgi".

Ella Rammelt släpper drum n’ bass-låten "Nostalgi". Låten handlar om att ständigt längta tillbaka till det förflutna, även om det nödvändigtvis inte var bättre. Det kan kännas tryggt att leva i det som har varit, medan framtiden kan verka oförutsägbar och skrämmande. En energisk och catchy låt.

puls. rekommenderar starkt!

Hanna Raf - om himlen faller ner

Hanna Raf ger oss en låt full av energi om att gå vidare från ett förhållande.

Hanna Raf släpper låten ”om himlen faller ner”. En fångande låt full av energi som handlar om att släppa taget om en person som inte är så bra för dig som du trodde. När man inser att personen inte är så bra som man trodde, blir det lättare att gå vidare. Perfekt för din sommar spellista.

puls. rekommenderar starkt!

Hanna Holter - Samma vatten

Hanna Holter är förälskad och överanalyserar i sin första solosläpp.

Hanna Holter reflekterar över att hon inte visste hur hon skulle närma sig personen hon ville ha i singeln "Samma vatten". Vad tänker han? Ser han på henne på samma sätt? Din pappa har rätt, Hanna - detta är en underbar låt. Vi ser fram emot att höra mer!

puls. rekommenderar starkt!

KarreV - Älska på långt håll

KarreVs nya singel "Älska på långt håll" är en lugn, men somrig låt som passar perfekt för de långa sommarnätterna.

Kärleken blomstrar, och popduon från Laholm levererar både en vacker text och en medryckande melodi. Låten, som skrevs när killarna flyttade till Stockholm och lämnade vänner och familj, förmedlar en stark känsla av längtan och saknad, men också mycket kärlek. "Älska på långt håll" ger oss en rörande påminnelse om hur kärlek kan överleva på avstånd.

puls. anbefaler på det kraftigste!


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.