3TOS slipper låt fra månen

Denne uken slipper kometen, 3TOS, sin nye låt, "Mannen På Månen". Om du har vært på TikTok de siste årene, har du garantert fått med deg 3TOS. Han har klart kunsten å bygge en stor følgerbase som har generert hundretusener av streams. Nå slipper han årets andre singel, og denne gangen danser han på månen.

Kilde: toothfairy/3TOS

Romsås-gutten ligger absolutt ikke på latsiden. I 2023 slapp han 7 låter, og du finner ham ofte på LIVE-stream på TikTok - direkte fra studio sessions. Suksessen går ikke upåaktet hen. Han har nylig vært gjest i podcasten til Christine Dancke og opptrådt på P3s nye live-konsept, P3 Live.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Raine St. Frank har voksesmerter

Kjærlig-artisten Raine St. Frank slipper "Growing Pains". Låten startet som en trøst for seg selv, men Raine St. Frank skjønte fort at at flere kan kjenne seg igjen i følelsen av at endringer kan være vanskelig.

Kilde: Kjærlig/Raine St. Frank

"Growing Pains" ble skrevet i en periode hvor Raine. St. Frank gikk igjennom store endringer og depresjon. Låten beskriver en emosjonell utviklingen man ikke er helt klar for og at dette er vanskelig. Raine St. Franks stemme er som smøring for sjelen. Låten bygger og bygger, og ender opp med en nydelig gitarsolo. MER AV DETTE!

puls. anbefaler på det sterkeste!

En låt til alle gutta som har knust hjertet hans

EHI, aka gullstrupen fra Stovner, slipper denne uken låten "ALL THE BOYS". Sangen er til alle gutta som har knust hjertet hans.

"ALL THE BOYS" er til de guttene EHI har elsket og mistet. Han klarer ikke å glemme dem og gå videre. Det er vanskelig å slippe folk inn og vise sine følelser, og enda vanskeligere når man gang på gang får hjertet sitt knust. Ikke bare er dette en utrolig god låt, men EHI viser igjen at han har en av Skandinavias beste stemmer.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Benjie vil bli en annen i ny låt

Er det rart man velger å gå videre når det bare er problemer? Benjie har ihvertfall valgt å bli en annen.

I sin nye låt, "Bli En Annen", er Benjie lei av beklagelser og problemer. Han når et punkt der han ikke lenger kan holde ut, og går videre. En nydelig ballade som vi kommer til å høre mye av i ukene som kommer. Dette er Benjies andre singel, og vi gleder oss til å høre mer!

puls. anbefaler på det sterkeste!

BLäMST tenker på hennes ex

BLäMST tenker mer på hennes ex, enn han tenker på henne, i sin nye singel, "Ikke La Meg Gå"

Sjalusi er en følelse som mange kjenner på. I BLäMSTs nye låt, "Ikke La Meg Gå", er han åpen om sin usikkerhet - tanken for å bare være en rebound og frykten for at kjæresten skal gå tilbake til sin eks. En låt som setter lys på kompleksiteten av romantiske relasjoner og følelser.

puls. anbefaler på det sterkeste!