Frida Lif debuterar med en underbar singel

"Varje minut. Varje dag. Så skulle det vara du och jag" sjunger Frida Lif i sin debutsingel.

Idag debuterar Frida Lif med sin singel, "Du och jag", en vacker låt som uttrycker längtan att vara tillsammans med någon varje sekund. En dynamisk och vacker poplåt. En underbar debut. Vi ser fram emot att höra mer från Frida Lif i framtiden.

puls. rekommenderar starkt!

UPPENBARA släpper låten "Faller ner""

Vil det vare for alltid om man vil? Det kan uansett være det beste man har

UPPENBARAs senaste låt, "Faller ned", är en vacker ballad om att hoppas att lyckan varar för evigt. Statistiken antyder att det kanske inte kommer att vara så, men om man tror tillräckligt och kämpar tillräckligt hårt, kan man åtminstone komma lite närmare målet. Men även om det tar slut, kan det vara det bästa man har haft? 

puls. rekommenderar starkt! 

Division 7 med politiskt meddelande

Division 7 släpper låten "Kärlek överlag", den sista singeln från det kommande albumet "Hundhuvudet" som släpps den 22 mars. "Kärlek överlag" är en låt som handlar om hur trygghet och kärlek i samhället alltför lätt kan monteras ned när jakten på makt blir det enda som betyder något. 

Division 7s "Kärlek överlag" reflekterar över samhällets tillstånd och hur det påverkas av politiska och sociala förändringar. Att mänskligheten i politiken försvinner och politikernas kortsiktiga synsätt. Division 7 uttrycker hopplöshet och saknar en tydlig riktning. Samtidigt bär den en optimism för framtiden. Låten förmedlar det kraftfulla budskapet på ett bra sätt och de levererar ett relevant meddelande om dagens samhällsutmaningar.

puls. rekommenderar starkt! 

En vacker debut från Tage

Tage debuterar med låten "Lost Romance".

I sin debutsingel, "Lost Romance", uttrycker Tage sin rädsla för att förlora det han har. Han håller fast för att undvika att förlora både kärleken och sig själv. Kärleken tystnar och kontakten blir mindre. Det är en spännande debut. Vi ser fram emot att höra mer från Tage.

puls. rekommenderar starkt!

Jeg skal hate deg for evig

Kjærlighet kan være bra men det kan også gjøre vondt - som faen. Det viser Julia Lov og Kid Eriksson.

Julia Lov har med sig Kid Eriksson och tillsammans släpper de låten "Okej, det gör ont". En låt om att kärlek kan göra ont - som fan. "Jag ska hata dig för evigt" sjunger de om en relation som brunnit ut. Dynamiken mellan Julia Lov och Kid Eriksson är mycket vacker och deras röster passar bra ihop. 

puls. rekommenderar starkt!