Bergenske Leander tar lytterne med på en følelsesmessig reise med den ferske låten "Kald Kvinne". Se musikkvideopremiere under.

I den kalde, blå videoen kan man høre Leander synge "Det drypper i fra istappen (drypp drypp)/ Frosset hjerte gjemt i frakken/ Iskald, baby du e kald", og han viser en mer sårbar og følsom side av seg selv ved å benytte kun to instrumenter - piano og cello - et lydbilde preg som skiller seg ut fra hans tidligere arbeid.

Det som gjør denne utgivelsen unik er samarbeidet med den talentfulle cellisten Volodymyr Kotliarov fra Ukraina. Til tross for strømbrudd og en pågående konflikt i hans hjemland, ga Kotliarov et nydelig bidrag til låten. "Å få tilbake den celloen var noe helt surrealistisk. Jeg har jobbet med Volodymyr før, og han spilte cello på 'Første Gangen Var Den Siste', da 'Kald Kvinne' kom opp, stilte han opp som vanlig, til tross for krigens nærvær og de strømbruddene han opplevde." sier Leander selv om samarbeidet.

Videoen, som er laget av Christer Voll og Joachim Lauritsen, er filmet i én tagning. Vi ser Leander ta rulletrappene, opp og ned, alene. Dette fungerer som en metafor for opp- og nedturene han opplever med den kalde kvinnen, som stadig forlater ham.