Boy In Space - The Last Time

Boy In Space släpper ljudet av bitterljuv hjärtesorg som får dig att vilja skratta och gråta samtidigt. 

Boy In Space släpper sin nya singel, "The Last Time", och samtidigt tillkännager han den kommande EP:n "Copium" som kommer 31 maj. "The Last Time" är en breakup story och en nostalgisk beskrivning av vad som kan vara ens sista ögonblick tillsammans, och som lämnar spår av svek och besvikelse. Låten har en känsla av bitterljuv hjärtesorg, när man vill skratta och gråta samtidigt.

puls. rekommenderar starkt! 

Hugo Holke - Ut & in

Hugo Holke tar med oss på en resa i sitt musikalske univers med låten "Ut & in".

Hugo Holkes singel "Ut & in" bär tydliga influenser från amerikansk folkmusik och svensk visetradition med filmiska inslag. Låten skapar en unik värld där lyssnaren kan försvinna och reflektera. "Ut & in" kom till när Hugo Holke insåg att hans dödsångest bottnar i ett minne från när han vaknade upp mellan två liv. Detta markerar den andra singeln på EP:n "Samtidigt blommade krusbären", som släpps i maj.

puls. rekommenderar starkt! 

Laura Toth feat. Albin Loán - Prata mer med mig

Laura Toth släpper sin nya pop-rocklåt "Prata mer med mig".

Frågan Laura Toth stiller i sin nya låt "Prata mer med mig" er om det är vanligt att kärlek ska göra ont. Dålig kommunikation kan förstöra relationer, och det försöker Laura Toth att åtgärda. Allt hon ber om är att de kan prata tillsammans och ta reda på var de står. Om du gillar catchy poplåtar med inslag av rock är den här låten för dig!

puls. rekommenderar starkt! 

ALMEA - Släpper, Somnar

ALMEA släpper deluxe-versionen av EP:n "Misstag & Tragedier" med låten "Släpper, Somnar".

Om du har följt med i den svenskspråkiga popvärlden har du kanske redan märkt ALMEA. I mars släppte hon EP:n "Misstag & Tragedier". Nu har hon släppt deluxe-versionen som inkluderar låten "Släpper, Somnar". Låten handlar om att sakna och släppa taget om gamla minnen.

puls. rekommenderar starkt! 

Steph K - Henne

Steph K har blivit sårad och känner sig lurad i sin nya låt "Henne".

Han lovade att ge hela världen, men nu är han med någon annan. Steph K levererar en fångande och sårig poplåt med sin nya singel, "Henne". Många kan nog känna igen sig i känslan av att vara ensam kvar medan den man gillar är med någon annan. Steph K skyller på sig själv och kan inte hata, trots att hon har blivit sårad och övergiven. 

puls. rekommenderar starkt! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.