PABI - Sol Ida

PABI har verkligen gett oss en underbar låt med "Sol Idag".

I denna sång minns PABI hur det var att vara ung och utan bekymmer, något som många kan känna igen sig i. Hans röst passar perfekt till denna låt, och tillsammans med det afrobeat-inspirerade rytmen blir det en sång som kan spelas året runt. Denna melodi har förmågan att sprida värme och glädje, oavsett årstid.

puls. rekommenderar starkt!

Tobias Arbo - Quaker Gun

Tobias Arbo är också ute med ny musik idag med låten "Quaker Gun". Hans unika sound kommer verkligen fram, och det är behagligt att höra någon leka och utvecklas som artist.

Det är kanske inte ett sound som är tillräckligt utbrett än, men vi vill absolut ha mer av det. "Quaker Gun" bjuder på otroligt mycket stämning på många nivåer, och den visar Arbos förmåga att skapa musik som både är nyskapande och djupt fängslande. Detta är en låt som verkligen sätter honom på kartan som en artist att hålla ögonen på.

puls. rekommenderar starkt!

Jazlin - EL LEELA

Jazlin sin nya låt "EL LEELA" ger oss en härlig afrobeat-låt på svenska och arabiska. Det är alltid uppfriskande att höra låtar där språk blandas på ett så elegant sätt.

Hennes unika röst och charmiga attityd ger låten en extra nivå. Jazlin visar sin förmåga att kombinera kulturella element på ett naturligt och fängslande sätt, och "EL LEELA" är ett bevis på hennes talang och kreativitet. Detta är en låt som både fångar uppmärksamheten och inbjuder till att spelas om och om igen.

puls. rekommenderar starkt!


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.