Kira Dalan Eriksen - Why

he Voice, Kira Dalan Eriksen, er tilbake med en splitter ny singel med tittelen "Why"

Kira minner oss på hvilken enormt bra stemme hun har med denne svært sterke pop-låten. "Why", som også er produsert av en annen kjenning av oss i Puls, nemlig Cucheron, er en moderne ballade med et hint av rockeelementer. Denne utgivelsen demonstrerer virkelig Kiras vokale ferdigheter og allsidighet, og viser hvordan hun kan fange lytternes oppmerksomhet med både kraft og følelse. Cucherons produksjon tilfører låten et friskt og dynamisk lydbilde, som komplementerer Kiras stemme perfekt.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Gunn Kvaale - Tusen bita

Gunn Kvaale leverer en ærlig og sår poplåt om utroskap.

Vi anbefalte Gunn Kvaale for bare noen dager siden og nå slipper hun låten "Tusen bita". Låten er den femte singelen fra det kommende albumet "Eit fullt møblert hjerte".
"Tusen bita" er en ærlig og direkte låt om at et forhold brått tar slutt etter at hun oppdager utroskap. En sår, men catchy låt ikledd en nydelig popdrakt. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Markus Margido - Jump

Markus Margido gir oss en country-inspirert låt for sommerdager i parken.

Markus Margido slipper sin andre singel, "Jump". En melankolsk, men up-tempo låt om å avslutte et dårlig forhold som burde ha endt for lenge siden. Over en four-on-the-floor groove og drømmende gitarer, ispedd et snev av country-influenser, gir han oss en låt som er perfekt for sommer-spillelisten.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

TAUS - Tyven

TAUS slipper den lekene og sjarmerende og debutsingelen "Tyven". 

TAUS debuterer med låten "Tyven". Låten er en sjarmerende bombe og handler om at hun stjal en sjampoflaske fra hotellrommet som et minne om en som stjal hjertet hennes. En poplåt full av energi - på vossamål. Vi gleder oss til å høre mer!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

PLENTY - AVA

"EVA" er personen PLENTY fullstendig avhengig av og bare MÅ ha. 

PLENTY slipper låten "EVA" - personen du blir avhengig av og mister all kontroll for. Hun leverer en hard og catchy poplåt i samme kategori som hennes forrige låt, "I Just Wanna". Prinsessen av bubble-gum pop viser en hardere side av seg selv, og det kler henne godt.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.