Vetle feat. Ida Gratte - Stockholm

Skandinavisk samarbeid fra Vetle og Ida Gratte. Sammen slipper de låten "Stockholm". 

Vetle slipper låten "Stockholm" i samarbeid med den svenske artisten Ida Gratte. Sangen handler om lengselen i et avstandsforhold og gleden av å se hverandre igjen. Den fengende pop-rock-låten "Stockholm" er av typen som får deg til å synge med for full hals. Fra hver sin seng synger Vetle og Ida Gratte om savnet i et avstandsforhold og ønsket om å kjenne varmen fra den andres kropp. Energien fra de pumpende gitarene eksploderer i et refreng man bare må synge med på. Låten får også sin egen musikkvideo som er filmet i både Oslo og Stockholm.  

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Ane.Fin feat. EHI - Hobby

Solstrålen Ane Fin slipper låten "Hobby" i samarbeid med gullstruben EHI. Resultatet er en låt om forpliktelsesangst og en drøm om kjærligheten.

"Hobby" handler om å gjøre noen til hobbyen sin. Man har kanskje tenkt «jeg trenger deg ikke, men vil ha deg», og dermed blir relasjonen kanskje mer et tidsfordriv eller en lekeplass. Samtidig som man klarer seg fint selv og har full  kontroll, hender det at man trenger en unnskyldning for å vie sin tid og energi til en person. Ane.Fin og EHI vil prioritere det og tillate seg selv å bli oppslukt av en spesiell. Dersom du liker R&B og pop, er denne låten skapt for din spilleliste.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

dePresno - Dance The Darknes Away

"Dance The Darkness Away" er en låt som inviterer lytterne til å finne glede og håp selv i de tøffeste stundene.

nspirert av personlige motgangserfaringer og følelsen av å være helt fortapt, formidler dePresnos låt et sterkt budskap om å aldri gi opp, selv når alt synes håpløst. Med en ærlig tilnærming deler han sin egen kamp med å finne lyspunktene i mørket. Han utforsker hvordan dans har vært en kraftig kilde til trøst og glede i livet hans, og hvordan det har hjulpet ham å overvinne vanskelighetene.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

ST. NIKLAS - jumpstart

ST. Niklas, også kjent som Niklas Nesset, tar oss med på en emosjonell reise med sin nyeste sang "Jumpstart"

Den markerer begynnelsen på et nytt kapittel i hans musikalske reise, og utforsker temaet med å gjenopplive gnisten i et forhold. Sangen tar oss med på en nostalgisk reise nedover minneveien, hvor vi reflekterer over de øyeblikkene som en gang brakte så mye glede og kjærlighet.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

BUKVE - What is understanding

Etter en imponerende rekke med 6 singler er BUKVE, soloprosjektet til musiker og låtskriver Sveinung Fossan Bukve, endelig klar til å levere sitt debutalbum.

"What is understanding" et dypt personlig verk som speiler artistens liv og historie og BUKVE's lydbilde utforsker grensene av indie og alternativ pop og rock, men uansett hvilken retning musikken tar, vil den alltid bære en melankolsk undertone. Med internasjonal presse og radio som allerede har lagt sin elsk på BUKVE's musikk, inkludert BBC Radio, er forventningene høye for dette debutalbumet.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.