MAXÉ - Förlåt för mina tanktar

MAXÉ är ute med sin första singel "Förlåt för mina tankar", en riktig fet poplåt som är inspirerad av 80-talet.

Han har lyckats få till 80-talsljudet utan att det blir en kopia av The Weeknd, och det låter fortfarande fräscht. Med en lite melankolisk underton är det en mycket fångande låt MAXÉ bjuder på. Det blir spännande att se vad mer vi kommer att få höra från MAXÉ framöver, och vi tror och hoppas att detta är den första av många låtar.

puls. rekommenderar starkt!

Chelsea - FÖRSTÅ MIG

Chelsea's senaste singel "Förstå mig" är en rolig akustisk och organisk poplåt.

Trots att låten har få element framhävs Chelseas underbara röst på ett fantastiskt sätt, och vi gillar verkligen det. Det är en fångande låt som kommer att passa perfekt in i vår spellista. Det här är hennes andra singel, och det ska verkligen bli spännande att följa henne.

puls. rekommenderar starkt!


Söta Bror - Svävar

”Svävar” är det första samarbetet med den norska producenten och artisten Bare Andy, som ansvarar för allt från produktion.

Låtens sound är lättsamt och somrigt: En hyllning till kärleken där pop möter influenser från reggae. Söta Bror har en leken men ändå radiovänlig sound som gör att låten når ut till lyssnarna och garanterat kommer att spelas runt om i Sverige hela sommaren.

puls. rekommenderar starkt!

Edvin Linderoths - Jag trodde alltid att det skulle gå fel

Edvin Linderoths senaste singel "Jag trodde alltid att det skulle gå fel!" skildrar de stunder då ångesten blir för mycket och man istället väljer att gå ut och festa bort problemen.

Edvin delar med sig: "I den här låten försöker jag förklara att tvivel är som att acceptera förlusten innan den ens inträffat. Verserna reflekterar över tvivlet, medan refrängerna uppmanar oss att strunta i bekymmer och istället ge oss ut och festa! Jag är lite sent ute med 80-talstrenden, men det passade perfekt till melodin. Det är så roligt med trummaskiner och synthar."

puls. rekommenderar starkt!

Olov Antonsson - Vårvintervisa

Olov Antonssons senaste singel "Vårvintervisa" tar berättandet till hjärtat av musiken.

Trots att det fortfarande är kallt och blåsigt, ligger den sista sorgsna snön kvar, men vårkänslorna anas runt hörnet. Under tre minuter av skimrande folkpop står berättandet i centrum. 

"Nu flyger storspovarna över Västerbotten / Den sista snön ligger på sin lit de parade", så inleder Olov Antonssons sin nya singel. En slingrande, textdriven folkpop-låt som lyfts fram av sångmelodin, en Dylansk gitarr och luftiga visptrummor.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.