1 - Lucy (DK)

Lucy bringer en unik fusion af pop og bandsound, der smelter sammen til en uforglemmelig lydoplevelse. Deres blanding af rå bandsound og fængende popmelodier skaber en perfekt balance mellem energi og følsomhed, hvilket gør deres musik både medrivende og dybt rørende

Bandet, bestående af Sylvester Spangenberg på vokal, Jens Bjerre på bas, Sofus Koed Pedersen på guitar og Bertram Thorsen på trommer, har været venner det meste af deres liv og har spillet sammen i forskellige konstellationer, før de officielt blev til Lucy i 2022. For Lucy handler det om at komme væk fra beton og folkeskoler og i stedet dyrke deres passion for musik gennem koncerter og udgivelser. Deres tilgang til musik er naturlig og autentisk, og det skinner igennem i deres musikalske udtryk.

puls. anbefaler på det kraftigste! 

2 - Ida Fiona (NO)

Ida Fiona tar lytterne med på en spennende reise gjennom et energisk og unikt lydlandskap som fanger oppmerksomheten fra første tone. Med sitt hyperpop-inspirerte sound, blandet med moderne pop-elementer, oppnår hun en perfekt balanse som utfordrer og engasjerer.

Ida Fiona presenterer et artistprosjekt som tar lytterne med inn i en leken pop-verden fylt med glitter, pastellfarger og drømmende synther som vekker nostalgien fra 80-tallet til live. Hennes låtskrivingsprosess varierer fra et unikt konsept til ren improvisasjon, men resultatet er alltid personlige tekster som treffer dypt, enten det handler om kjærlighet eller mental helse. Disse tekstene, som kan være både selvironiske og såre, plasseres mot et levende lydbilde som reflekterer hennes inspirasjonskilder, som inkluderer artister som Taylor Swift, Troye Sivan og Julia Michaels.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

3 - Lagun (SE)

Lagun tar lyssnarna med på en fortryllende reise gjennom et unikt ljudlandskap som smelter sammen folkelig pop med tydelige indieelementer. Med deres behagelige låter som bærer en subtil dyster undertone, skaper de en fascinerende atmosfære som fanger lytterens interesse.

Duons debut kom i 2020, og de har siden blitt hyllet for sin drømmende, tankefulle popmusikk med produksjoner badet i reverb, myke harmonier og fengende melodier. Karakteristisk lar begge medlemmene, Laura Lyth og Fredrik Sjöström, sine myke stemmer samhandle i total harmoni. De trekker inspirasjon fra et mangfold av kilder, fra den varmeste, nære drømmepoppen til fjerne, svevende ambienttoner.

puls. rekommenderar starkt! 

4 - CELIIN (NO)

Cinematisk, progressiv pop med innslag av rock? Ja takk. Da er CELIINs "Pop'n'roll"-lydbilde noe for deg. Her kan du fordype deg i en følelsesmessig reise av en katalog. Catchy, dramatisk og rett og slett nydelig.

CELIINs låter handler ofte om ekstreme følelser. Det er romantikk, depresjon og nytelse. Med en forkjærlighet for vintage er hun gjennomført, og alt CELIIN gjør er veldig CELIIN. Hennes tekster er den perfekte balansen mellom vakre og makabre. Hos CELIIN vil du finne låter som treffer alle følelsesspekter, og om du leter etter musikk som får livet ditt til å føles som en film, er du absolutt på rett sted.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

5 - I Don't Speak French (SE)

I Don't Speak French är i konstant förändring och vägrar att hålla sig till en enda klang. De spelar psykedeliskt, punk, pop, indie rock med inslag av samba och megalomani.

Förvrängda gitarrer? Ja. Funky? Ja. Går det att dansa till? Ja. Varierat sound? Absolut. Bandets mångsidiga sound är definitivt en styrka. Med allt från lugna låtar till extremt hög energi blir det aldrig tråkigt att lyssna på I Don't Speak French. Även om du aldrig vet vad du kan förvänta dig har de alltid en mycket hög standard och gör aldrig någon besviken. De har en stor katalog och här kommer du säkert hitta något du gillar.

puls. rekommenderar starkt! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.