Oliver Mathisen - Si Meg Hva Som Skjer

Oliver Mathisen angrer på at han lot sjansen gå og lurer på hva de egentlig kunne vært. 

Det kan være vondt å la noen gå videre og ikke vite hva dere egentlig kunne ha vært. Oliver Mathisens nye låt "Si Meg Hva Som Skjer" handler om å angre på nettopp dette. Denne fengende låten er Olivers andre utgivelse i år, og det lover godt for musikkåret 2024 fra denne kanten.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Sofia Loise - noe fint

Sofia Loise forlater det trygge for å finne ut hvem hun er.  

"noe fint" er en hjertevarm feelgood-låt om å forlate det trygge for det ukjente. Sofia Loise synger om å flytte fra det kjente til en ny by for å finne ens egen identitet. "noe fint" maler et bilde av hvordan ting kan virke større og mer utfordrende når vi blir eldre og mer bevisste. Den fanger essensen av en siste kveld sammen med noen som er trygge, før man begir seg ut alene på eventyr.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Vetle - Ikke være

Vetles andre slipp i år beviser Norges behov for mer pop-rock.

"Ikke være" handler om det øyeblikket da man innser man ikke er den eneste i hennes liv, og velger å avslutte forholdet. Vetle kutter kontakten fordi han ikke vil være "enda en". Låten tar lytterne med på en reise fra å tilbringe dager i hennes seng til å ønske å glemme henne. Gitarsoloen er prikken over i-en i denne fengende låta!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Mabira feat. Nessi & FRAM - Aldri igjen

Mabira teamer opp med Nessi og FRAM og slipper "Aldri Igjen".

Mabira har fått med seg stjerneskuddet Nessi og trioen FRAM, og sammen slipper de den sjeldne perlen, "Aldri Igjen". Låten er en fengende og dansbar kjærlighetslåt. Denne kommer nok til å være på rotasjon på diverse dansegulv.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Fonella - Kids

Fonella med siste singel før albumslipp.

"Kids" er et nostalgisk dykk inn i ung kjærlighet. Sterkt influert av den amerikanske indie-folkbevegelsen, trekker den på enkelheten og følelsene som kjennetegner artister som Phoebe Bridgers, Bon Iver og Sufjan Stevens. Med "Kids" blir en tidløs følelse av ungdommelig forelskelse fremhevet, drevet av en subtil kraft som minner oss om skjønnheten i øyeblikkene vi deler.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.