1 - Kiana (SE)

Det australisk-svenska supertalangen Kiana utmärker sig med en unik röst som har gjort henne till en av Skandinaviens mest spännande artister.

Trots sina blygsamma 17 år förmedlar hon musik med en mognad och passion som fångar lyssnarens uppmärksamhet. Även om hon befinner sig i början av sin karriär, följer vi spänt med på hennes musikaliska resa och vad framtiden kommer att föra med sig. Hon har redan gjort avtryck genom att delta i Melodifestivalen med låten "Where Did You Go", och hennes senaste singel, "Like I Do", visar en ännu mer sofistikerad popstil som förmår att förena nostalgiska och moderna element.

puls. rekommenderar starkt! 

2 - Mille (DK)

I Norden og Skandinavien findes der utroligt mange talentfulde kunstnere, og blandt dem er Mille en af de, som virkelig skiller sig ud.

Den danske artist, blot 18 år gammel, udgav sin debut-EP "Dagdrømmer" i februar, en EP af enestående kvalitet, hvor Milles fantastiske stemme er i fokus. Hun har allerede formået at etablere sig som kunstner, og det er ikke uden grund. De nære tekster og de smukke melodier gør, at Mille er en kunstner, som vi virkelig ser frem til at følge videre.

puls. anbefaler på det kraftigste! 

3 - Kapri (NO)

Norge har de siste årene opplevd en imponerende musikkboom, og stadig dukker det opp flere spennende artister. En av dem som virkelig har funnet sitt unike sound og er spennende å følge med på, er Kapri.

Dette er en artist som fortsatt ikke har fått den oppmerksomheten han fortjener – noe som virkelig bør endres! Kapri, også kjent som Eirik Kolstad, skriver og produserer selv musikken sin, noe som gir låtene en personlig vri. Med en gjennomført indiepop-stil, kan man høre en lekenhet med tydelige paralleller til hyperpop. Det er utrolig spennende å følge med på hans musikalske utvikling.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

4 - Ellen Bergelin (SE)

Om du gillar svensk pop och duktiga sångare är Ellen Bergelin något för dig. Här kan du lyssna igenom katalogen och hitta nya favoriter.

Ellen Bergelins mjuka och vackra popsound är lätt att förälska sig i. Hennes fantastiska röst och förmåga att förmedla texter gör henne till en skatt inom svensk popmusik. Sedan 2020 har hon släppt flera singlar och projekten "Hon" och "MOLN". Ellens musik är perfekt om du behöver sätta ord på dina känslor.

puls. rekommenderar starkt! 

5 - W.O.L.F.F. (NO)

W.O.L.F.F. lager musikk som sjonglerer rap, pop og R&B. Med sine nydelige melodier og såre tekster vil vi legge W.O.L.F.F. i kategorien "veldig undervurdert". 

Selv om W.O.L.F.F. bare har sluppet 4 låter er det lett å se det store potensialet hans. Melodiene, akkompagnert med autotune og klang, går hånd i hånd med akustisk gitar. Om du liker artister som Stig Brenner, Dutty Dior og Makosir vil du nok finne plass til W.O.L.F.F. i spillelistene dine! Vi gleder oss til høre mer fra herifra. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.