Fro$ty (NO)

Funky, fengende og sinnsykt fett er ord som beskriver musikken til Fro$ty.

Fro$ty lager engelskspråklig musikk som mangler i Norge. Det er en blanding av pop, hip-hop, soul, R&B og mye mer. Dette er musikk som vil passe rett inn i spillelistene du setter på når du får besøk. Følsomt og sinnsykt fett.


Emily Bowen (DK)

Debutanten Emily Bower beviser, at hun er en, man skal holde øje med.

Emily Bower debuterede netop med sin single "Honey". Sangen alene giver os stor grund til at anbefale hende i Puls. Det er en fængende og velskrevet indiepop-sang, som viser, at vi har meget at glæde os til. Vi vil have mere!


Bargee (NO)

Multitalentet Bargee har allerede vist at han kan det meste, men han fortsetter likevel å imponere.

Til tross for sin unge alder har Bargee allerede spilt i teaterforestillinger, filmer, TV-serier og bygget en imponerende katalog med låter. Catchy poplåter med elementer fra blant annet hiphop, R&B og klubb. Han har låter med artister som Arif, Murakami, Isah, Dutty Dior, Amara og Chris Abolade, for å nevne noen. Dette er en av fremtidens hitmakere.

Tina Mellem (DK)

Tina Mellem synger sange, der får dig til at lukke øjnene og nyde øjeblikket.

Danske Tina Mellems musik er hypnotiserende. Hun får mig til at lukke øjnene og glemme, at verden eksisterer for et øjeblik. Hendes akustiske sange byder på fantastiske melodier, man kan drømme sig væk i. Vi glæder os til at høre mere fra Tina.

Amanda Mattsson (SE)

Amanda Mattssons musik får dig att känna hennes innersta känslor.

Gillar du svensk musik som berör något djupt inom dig och får dig att känna de känslor artisten hade när musiken skrevs? Då är Amanda Mattssons musik något för dig. Hon skapar svensk pop som är både sårbar och tuff. Underbart piano, med djup bas och cinematiska element. Det är fräscht och medryckande.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.