1 - Balkongen (NO)

Vi starter dagen med å anbefale Balkongen! Den Oslo-baserte gruppen har dessverre gått under radaren for mange, men på fredag slapp de sin første EP, "Sorgenfri"

Her får man servert en variert blanding av norsk rap, R&B og et hint av drill. Kombinasjonen av popmelodier og deres lekne tilnærming til musikken tilfører noe friskt til den norske musikkscenen. Selv om sjangeren deres er populær, skiller disse guttene seg ut på en spesiell måte. PS. Vi har også fått med oss at de skal spille på Emergenza-festivalen på Rockefeller 18. mai. Vi har selv opplevd dem live, og vi anbefaler på det sterkeste å få med seg konserten hvis muligheten byr seg.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

2 - Søn (DK)

Søn består af Carl-Erik Gippert, Jonathan Leer-Birlov, Kristoffer Jessen, Søren Kressner-Michelsen og William Hoffmann. De har været aktive siden 2017 og har regelmæssigt udgivet meget musik.

 I 2023 udgav bandet deres tredje album, "Solstorm", et værk fyldt med legende musikalitet, fængende omkvæd, atmosfæriske lyde og meget mere. Det virker som om Søn er et band, der virkelig lader kreativiteten blomstre fuldt ud, hvilket er sjældent at finde. De kombinerer det organiske med stærke elektroniske elementer på en imponerende måde. Deres musik er rå og autentisk.


puls. anbefaler på det sterkeste!

3 -  Klara Keller (DK)

Klara Keller har kontinuerligt levererat högkvalitativ musik sedan 2020, och vi är entusiastiska över det hon skapar.

Klara har en unik röst och hennes låtar utstrålar en internationell indie-pop känsla som passar utmärkt in i den svenska musikscenen. Det råder ingen tvekan om att hennes potential är enorm, och detta är en av huvudorsakerna till varför vi vill öka uppmärksamheten kring henne. Om vi ska dra några jämförelser med andra artister kan man lätt tänka på Veronica Maggio och Håkan Hellström, men det är Klaras egen stil som verkligen fångar oss. Klara bjuder också på engelska låtar, så här har vi lite av allt!

puls. rekommenderar starkt!

4 -  André Theo (NO)

God musikk i Norge finnes ikke bare i Oslo. En kort tur utenfor hovedstaden ligger Lillestrøm, og der finner vi artisten André Theo


Selv om André Theo har vært stille siden 2022, har vi fått høre at 2024 blir året da vi får mer fra den kreative gutten fra Lillestrøm. Han har også vært involvert i produksjon og låtskriving for andre artister de siste årene, noe som øker forventningene til hva André Theo 2.0 vil bringe. Men inntil det skjer, kan vi ikke annet enn å anbefale hans nåværende katalog, som inneholder noen av de mest fengende og lekne poplåtene vi vet om.

puls. anbefaler på det sterkeste!

5 - Sortblod (DK)

Vi ønsker at formidle så meget god musik som muligt, og Sortblod er helt sikkert en kunstner, der fortjener en plads på sommerens spilleliste.

Musikken er perfekt til afslapning på stranden, i parken eller hvor du end måtte befinde dig. Den er følsom, organisk og behagelig, og Sortblod kan nydes hele dagen. Sortblods musikalske rejse er blevet formet af personlige erfaringer, herunder en flytning fra København til Århus. Gennem en række sange har de formidlet en rig fortælling om personlig vækst og udvikling. Temaerne inkluderer storhedsvanvid, ensomhed, nærvær og håb. Med guitarbaserede kompositioner, atmosfæriske arrangementer og dynamisk rock har Sortblod skabt et lydbillede, der appellerer til følelserne hos lyttere.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.