ROYA

Den danske EDM/Pop-duo har for nylig fået meget opmærksomhed, og med god grund. 

Deres to seneste singler, «Ain’t Just A Game» og «Cruise», har triumferet på flere sociale medier. ROYA leverer altid fængende hooks og melodier, der får hver celle i kroppen til at danse. Deres unikke sound og energiske scenetilstedeværelse har vundet dem en stadigt voksende fanskare. Med flere spændende projekter i horisonten er der ingen tvivl om, at ROYA er et navn at holde øje med.

puls. anbefaler på det kraftigste!

EMI WIDE

EMI WIDE är verkligen en artist man bör hålla noga ögonen på! Med ett originellt och kreativt pop-sound är det ingen tvekan om att hon förtjänar mycket mer uppmärksamhet än hon har fått hittills.

Hennes unika stil och förmåga att skapa medryckande melodier gör att hon sticker ut i musiklandskapet. Med kommande utgivningar och spännande projekt på gång är EMI WIDE på god väg att bli ett känt namn i popvärlden.

puls. rekommenderar starkt!

Moyka

En annen artist som virkelig er å anbefale, er Moyka fra Hallingdal. Hun har etablert seg som artist og blir bare større og større, og det er ikke uten grunn.

Moyka har en unik evne til å kombinere elektroniske elementer med drømmende pop, noe som gir musikken hennes et magisk preg. Hennes sterke tekster og stemningsfulle produksjoner har vunnet hjertene til både kritikere og fans. Med stadig nye utgivelser og konserter på plakaten, er Moyka på god vei til å bli en dominerende kraft i norsk musikk. Hennes engasjerende scenetilstedeværelse gjør hvert live-show til en uforglemmelig opplevelse.

puls. anbefaler på det sterkeste! Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.