lovad- Midsommar

Midsommar väcker lovad till liv i hennes nya singel.

lovad förmedlar den vackra och nostalgiska känslan av midsommar i sin nya singel "Midsommar". Låten hyllar traditionerna och glädjen kring firandet, en atmosfär av lugn, eftertanke och kärlek. En underbar låt från lovad.

puls. rekommenderar starkt!

Nanie Tauno – Den som var den

Nanie Tauno släpper en arg låt om svartsjuka.

Nanie Tauno släpper låten "Den som var den" som dyker djupt in i de känslomässiga stormarna i ett förhållande på randen av kollaps. Låten handlar om att känna igen alla varningssignaler på en förestående katastrof, eftersom man själv redan har upplevt det tidigare. Man kan verkligen känna ilskan och frustrationen som Nanie Tauno känner.

puls. rekommenderar starkt!

The Parade - Shame

"Shame" av The Paradise är en härlig låt som osar av sommar. Det svenska bandet från Stockholm levererar en sång med ett frodigt ljudlandskap som för tankarna tillbaka till 90-talet.

Med en bra blandning av dans, elektroniskt och organiskt ljud, passar denna låt perfekt in i sommarens spellista, särskilt på varma dagar vid stranden.

puls. rekommenderar starkt!

Hugo Holke - Samtidigt blommade krusbären (EP)

Hugo Holkes nya EP är en musikalisk resa genom känslornas landskap.  

Hugos Holkes nya EP, "Samtidigt blommade krusbären", är melankolisk och poetisk. Projektet speglar kampen mot olika typer av ångest som många upplever idag. Om du behöver fler låtar i din spellista som får dig att reflektera, är detta projektet för dig.  

puls. rekommenderar starkt!

Alfie Templeman - Radiosoul (Album)

Alfie Templeman är tillbaka med sitt andra album, Radiosoul.

Alfie Templemans nya album, "Radiosoul", fångar ungdomens övergångar och mångfald, med teman som ångest, frustration över sociala medier och att flytta hemifrån. Albumet är en personlig resa, en reflektion över att växa upp och hitta sig själv.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.