Aperly High udgiver pop punk 

Aperly High udgiver singlen "Rope-a-dope" fra deres kommende EP. Inspireret af pop punk, men samtidig råere og mere produceret, bevæger sangen sig et sted mellem pop, rock og glitch. 

Aperly High's nye sang, "Rope-a-dope", balancerer blandingen af genrer godt. Fællessangsfaktoren er høj, perfekt til en roadtrip med vinduerne nede. "Rope-a-dope er en bokseteknik, hvor du placerer dig selv i et hjørne for at absorbere slag, indtil modstanderen bliver træt," udtaler sangeren.

Aperly High er producer og sanger Albert Aagaard Hertz, der laver alternativ pop, fyldt med længsel og fejring af følelsernes yderpunkter, ligesom den er melodisk fængende.  

puls. anbefaler på det kraftigste!

Nemo Luell danser gennem byen

Nemo Luell ønsker at vende tilbage i tiden for at opleve de gode minder igen. Dette er hans debutlåt.

I sin nye sang, "Lysduel", danser Nemo Luell gennem byen, mens han længes tilbage til en tid, hvor tingene var lysere og bedre. Han ønsker at genopleve den tid, hvor ilden brændte stærkere, og stjernehimlen var klarere. Sangen udforsker denne længsel på en smuk måde. 

En fantastisk debutlåt. Vi glæder os til at høre mere.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Annika debuterer med "Knuser Hjerter"

Annikas debut er en sang om en hjerteknuser, der gemmer sine følelser.

Annika's debut er en sår og fin sang, men samtidig dansbar - en fin kombination. "Knuste Hjerter" handler om en iskold person, der sårer andre. Men hvor længe kan man leve uden at føle? På et tidspunkt vil man falde sammen som et telt uden pløkker. Vi har brug for mere af Annikas sårbare stemme!

puls. anbefaler på det kraftigste!

En nostalgisk sang fra Baby In Vain

Vil du opleve nostalgi? Så skal du lytte til Baby In Vains nye sang "Afterlife".

Baby In Vains nye sang "Afterlife" er hovedsinglen på albummet med samme navn, som blev udgivet i dag. Denne sang udstråler nostalgi med sin svingende og drømmende indie rock-stil, krydret med en rå guitarsolo. Det er en melodi, der tager lytteren tilbage i tiden, samtidig med at den tilføjer et moderne touch til genren.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Lucys nye sang er skræmmende fængende

Du vil synge "ba ba ba ba" etter at have hørt Lucy's nye sang, "Født På Ny".

I dag udgiver bandet Lucy deres nye single "Født På Ny". En ægte feel-good sang. Der er energi i luften, hun har ting i næsen, hun er født på ny. "Ba ba ba ba" sætter tonen for weekenden, og man kan ikke undgå at synge med. Det er en sang, der helt sikkert vil blive spillet igen og igen hele weekenden.

puls. anbefaler på det kraftigste!