MAIH - What I Know Now

Med sin nye låt "What I Know Now" viser MAIH virkelig hvilket musikalsk landskap hun ønsker å dominere.

Med et utrolig moderne sound bevarer hun sin originalitet, noe som gir MAIH muligheten til å skinne. Stemmen og fraseringene hennes kan minne om Julia Michaels og Sigrid, og hun får virkelig vist sitt talent.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Jonahh - one step

Jonahhs nye låt "one step" tar deg med på en reise fra festscener til intime øyeblikk.

 Jonahh slipper låten "one step". Den svenske-disko-inspirerte låten kombinerer moderne synth-elementer med rå følelser av hjertesorg og fysisk tiltrekning. Sangen vever sammen Jonahhs lekne vokal med bass, gitarer og trommer som gir deg rockefot. For deg som trenger musikk å danse til, er "one step" et must på spillelisten din!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Matilda - Baby Steps

Matilda har allerede etablert seg og fått oppmerksomhet fra flere hold, blant annet gjennom sin tidligere utgivelse sammen med Melissa Horn.

Med sin nye singel "Baby Steps" viser hun en feel-good vibe med attitude, noe som kler henne utrolig godt. Den har et utrolig catchy hook og fengende melodier, og er absolutt en godlåt.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Anna Lille - Good Riddance

Anna Lilles seneste utgivelse "Good Riddance" har virkelig skikkelig hitpotensiale, med et godt driv og en pop-singer-songwriter-stil som kan gi assosiasjoner til Olivia Rodrigo.

Anna Lille har også noen behagelige knekker i stemmen, og hennes silkemyke vokal er en fryd å høre på. Denne låten viser virkelig hennes talent og evne til å skape fengende musikk.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Theodor Lucero - Run Away With Me 

Theodor Lucero rømmer fra virkeligheten i sin nye låt, "Run Away With Me". 

Theodor Lucero slipper låten "Run Away With Me" som fanger ungdommens lyst til å rømme fra ansvar. Låten er en blanding av indie rock og country og byr opp til allsang. Singelen er en forsmak på hva som kommer med sitt etterlengtede album som er ventet senere i år.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.