Raine St. Frank - Hold Me Close

Raine St. Frank lengter etter å bli elsket i sin nye singel, "Hold Me Close". 

Raine St. Frank åpner seg om frykten for ikke å bli elsket i sin nye låt, "Hold Me Close". En 80-tallsinspirert låt med skrikende gitarer som treffer et sted dypt inni meg og forsterker lengselen i låta. Raine minner oss om at frykten for ikke å bli elsket kan holde oss tilbake fra å finne den personen som virkelig vil elske oss. DETTE ELSKER VI!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Vrengt - Rosa skyer

Vrengts nye singel, "Rosa Skyer", er som å få moshpit-stemningen og selvsikkerheten i lydformat.

Vrengts nye singel "Rosa Skyer" feirer ungdommelig selvsikkerhet på en vårdag, der man føler at man kan erobre verden på egen hånd. Bandet fremstår mer live-aktig og energisk enn noensinne. Dersom du liker norsk rock, er denne låten perfekt for deg. Feite amper og "jeg gir faen"-holdning.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Hanna Gravdal - DAY BY DAY

Hanna Gravdal slipper debutalbumet "Day by Day" som handler om å leve igjennom livets forskjellige faser.

Hanna Gravdal slipper sitt debutalbum "Day by Day". Albumet har alt fra drømmende og sårbare melodier til fengende poplåter som lyser opp regnværsdager og får deg til å danse. Livet er å møte motgang, føle at alt raser sammen, og finne nye veier i livet. Det handler om å reise seg, ta ett steg og en dag av gangen. Et nydelig album!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Anzee - et Dop og en Drøm AKT 1 (EP)

ANZEE gir oss en leken og catchy EP.

Anzee slipper EP-en "Et Dop og en Drøm AKT 1". Prosjektet kan beskrives som en blanding av hip hop, pop, R&B, trap og klubb. En god kombinasjon av eksperimentelle og fengende melodier. Perfekt for vorspiel denne sommeren!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

SACARIAS - Sorry Sorry

SACARIAS sin nye singel, "Sorry Sorry", er som et dypt pust, en sjanse til å være ærlig med seg selv og andre.

I "Sorry Sorry" går SACARIAS rett til kjernen av det å være menneskelig – å innrømme feil og utfordre sitt eget ego. Låten handler om stolthet, sårbarhet og viktigheten av å be om unnskyldning. En sår, funky og catchy låt.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.