EHI (NO)

Dagens første anbefalte artist er EHI. Etter et solid gjennombrudd med Spellemann-nominasjon i 2020, har han jevnlig gitt ut låter man bare er nødt til å verdsette, også i år.

EHI er en av Norges R&B-konger, og vi gleder oss til å se hvor veien går videre. Hans unike stemme og fengende melodier har allerede vunnet mange hjerter. Med stadig nye utgivelser, er det ingen tvil om at EHI vil fortsette å sette sitt preg på den norske musikkscenen.

puls. rekommenderar starkt!

Ida Laurberg (DK)

Næste artist ud er Ida Laurberg. Ida er kendt af mange, med hele 417.000 månedlige lyttere, og det er ikke uden grund.

Hendes smukke stemme og fængende sange har ført hende godt ind i rampelyset, hvor hun stadig leverer hit på hit. Med en imponerende evne til at kombinere følelsesladede tekster med iørefaldende melodier, er hun blevet en favorit blandt fansene. Vi ser frem til at høre mere fra denne talentfulde artist i fremtiden.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Ella Rammelt (SE)

Ella Rammelt har virkelig funnet sitt unike sound, med inspirasjon fra både drum and bass og hyperpop.

Hun har klart å sette sitt eget preg på musikken, og skaper et lydlandskap som er både nyskapende og fengende. Vi har fått være med på en del av reisen hennes og ser frem til å se hvor hennes musikalske landskap vil utvikle seg. Hennes eksperimentelle stil og kreative tilnærming gjør henne til en spennende artist å følge. Det blir interessant å se hvilke nye retninger hun vil utforske i fremtiden.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

INGEBORG (NO)

INGEBORG har de siste årene gjort seg bemerket med sin fantastiske stemme og nydelige låter.

Norskspråklig musikk har virkelig fått en boost de siste årene, noe som har åpnet dørene for flere norske artister. INGEBORG har vært en del av denne bølgen, og vi gleder oss til å se karrieren hennes vokse videre. Hennes evne til å formidle følelser gjennom musikken har allerede vunnet mange hjerter. Det blir spennende å følge hennes videre utvikling og se hvilke nye høyder hun vil nå.

puls. rekommenderar starkt!

USSEL (DK)

USSEL er en relativt fersk artist, men desto mer imponerende er det å høre hvor tidlig han har funnet sitt sound.

Hans særegne stemme og attitude er noe av det som skiller ham mest ut fra mengden. Både musikalsk og visuelt har han funnet sitt unike særpreg, og vi digger det. Med sin kreative tilnærming og sterke uttrykk, er han en artist vi tror vil gjøre stor suksess fremover.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.