Gejst - Brænder ud

"Brænder Ud" av Gejst er en uptempo moderne poplåt som gjør det umulig å sitte stille.

Med en moderne 80-talls vibe har det danske bandet funnet en perfekt balanse som gjør soundet både fengende og friskt. Denne låten er en klar hit som garantert vil få enhver fest til å løfte seg.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Sissal Jo - Deep End

Sissal Jo udgiver sin debutsingle "Deep End" og viser, at vi har meget godt i vente.  

Sissal Jo debuterer med singlen "Deep End", hvor hun med sin kraftfulde stemme udfordrer kønsstereotyper og fremmer selvstændighed og selvaccept. Med en stemme, der fænger og ærlige tekster, der rammer lige i hjertet, markerer hun sig som en spændende ny stemme inden for elektronisk pop. Det er absolut værd at holde øje med, hvad Sissal Jo har at byde på i fremtiden!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Yune - Lemon Soft Perfection

Yunes nye sang "Lemon Soft Perfection" er en smooth og stemningsfuld sang, der kombinerer en feel-good-følelse med en melankolsk undertone.

Det organiske lydbillede passer perfekt til bandet fra Aarhus, og vi ser frem til at høre mere fra dem. Deres unikke sound og stemning skaber en særlig lytteoplevelse, som vi ikke kan få nok af.

puls. anbefaler på det kraftigste!

DEEJADE - BLACK BELT

Hårde beats møder sårbarhed i DEEJADE's nye single, "BLACKBELT".

DEEJADE udgiver sin nye single "BLACKBELT", der handler om tilhørsforhold og følelsen af at skulle tilpasse sig omgivelserne og skjule sit autentiske selv. Produktionen er hård og forvrænget, og DEEJADE's følsomme stemme skaber en fantastisk kontrast.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Lei Lowe - 2023

Lei Lowe åbnede op om misbrug og manipulation i sin nye sang, "2023".

Lei Lowe udgiver singlen "2023", der markerer det hårdeste år i hendes liv. Året, hvor hendes nærmeste ven tragisk tog sit eget liv, hvilket efterlod hende i dyb sorg. Men denne smerte gav hende også mod og styrke til endelig at bryde ud af et forhold præget af misbrug og manipulation. Lei Lowe bevæger sig inden for et internationalt R&B / Hip Hop-landskab, og sangen giver Ariana Grande vibes!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.