PIND - Din Sang

Det er endelig sommer, og PINDs nye sang "Din Sang" passer perfekt til en rolig sommeraften.

Dette er en fængende pop-sang, som er nem at synge med på, og som kombinerer en iørefaldende akustisk up-beat sound med en følelsesmæssig dybde. Sangen giver os en ambivalent stemning, der balancerer den positive beat med den lidt mere melankolske tekst på en utrolig fin måde. "Din Sang" er det perfekte soundtrack til sommerens lange, lyse nætter.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Selma Higgins - Summertime

Fortsat på udkig efter dit sommer-anthem for 2024? Så kan Selma Higgins' nye sang, "Summertime", være noget for dig!

Selma Higgins starter sommeren for fuldt med sangen "Summertime". Hun trækker inspiration fra sine irske folkerødder og eksperimenterer med forskellige genrer som autentisk 70'er-funk, rock, disco og indie pop. Med en fængende groove, dristige surf-guitarer og Selmas legende og unikke stemme, er "Summertime" en sang, der fanger sommerens essens og spreder glæde. 

puls. anbefaler på det kraftigste!

Luke Alvin & 20xx - OK

Luke Alvin teamer op med 20xx på sangen "OK," og det er en superstærk pop-sang.

Med fængende melodier og tekster er det tydeligt, at på trods af sommer og sol, er der stadig tid til melankolske sange, og "OK" er ingen undtagelse. Luke Alvin og 20xx's stemmer blender sammen utroligt godt, og sangen fortjener absolut opmærksomhed. Med sit fængende omkvæd og følelsesladede undertoner er "OK" den perfekte melodi til sommerens lange, eftertænksomme aftener.

puls. anbefaler på det kraftigste!

KEDDE - Du vil mig

KEDDE er ude med en ny EP, "En Stille Start," og der finder vi sangen "Du Vil Mig." "Du Vil Mig" er en super fed sang med en uforglemmelig beat.

Det er også umuligt ikke at nævne den fængende beat, som gør denne pop-sang perfekt til at blive spillet på klubber over hele Skandinavien. KEDDEs toplines og stemme passer perfekt til sangen, og dette er absolut en sang, man kan danse til. Med sin energiske rytme og smittende melodi er "Du Vil Mig" klar til at blive en sommerhit, der sætter stemningen på både fester og intime sammenkomster.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Blåregn - Giv Agt! (EP)

Blåregn leverer en hård og charmerende EP fylt med gitarriff som vil feste seg til hjernen din.

Blåregn udgiver deres debut-EP "Giv Agt!". EP'en er en musikalsk rejse gennem håb, afmagt, vrede og forelskelse. Fyldt med fede guitar-riffs, fængende melodier og hårde trommer er dette et projekt, der kommer til at køre på repeat for mange. Det er umuligt ikke at finde noget, du kan lide her.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.