Ida Staake - Trehundrasextiofem (Album)

Ida Staake ger oss sitt debutalbum med 9 spår som alla kan hamna direkt i din spellista.  

Ida Staake släpper sitt debutalbum "Trehundrasextiofem". Albumet handlar om kärlek, förlust, vänskap och att hitta sin plats i världen. Poppiga låtar kryddas med retrosynthar, kraftiga elgitarrer och stadiga trumspår. Hennes underbara röst och fantastiska sätt att förmedla texterna gör att du måste lyssna på detta album!

puls. rekommenderar starkt!

Febern - PAN!KEN

När du lyssnar på febern nya singel, "PAN!KEN", känns det som att du är fast i en VHS.  

Febern är tillbaka med dystopisk Miami Vice-disco och flimrande VHS-estetik. På nya singeln "PAN!KEN" är det pulserande synthar och stenhårda trummaskiner - svettigt, analogt och drömskt. Låten handlar om att känna ångest, riva plåster och bli ett monster. Ett anthem för alla klaustrofober som blött näsblod på dansgolvet. Singeln gästas även av Rebecka Digervall från The Magnettes  

puls. rekommenderar starkt!

MY - Återfall

MY slipper sin debutsingel, "Återfall", hvor hun lager en følelse.

MY debutlåt, "Återfall", är en upptempolåt om att återvända till ett destruktivt kärleksförhållande gång på gång, även när man vet att det tar på en. Låten är ett utlopp för känslor, inklusive frustration, ilska och sorg. Det är verkligen en låt att skrika med till. Vi ser fram emot att höra mer från MY!  

puls. rekommenderar starkt!

SI EVOL - Hey Little Love

SI EVOLs nya låt "Hey Little Love" har ett otroligt behagligt sound. "Hey Little Love" har ett klassiskt folk-pop-sound som gör den tidlös och aktuell för alla tillfällen.

Den här låten kommer inte att gå ur tiden, och du kan spela den om och om igen utan att tröttna. Duon, som grundades i Stockholm, har utvecklat en intressant stil som påminner om en modern version av Kings of Convenience – och vi älskar det!

puls. rekommenderar starkt!

Alex Eklund - Dårar i tårar

Alex Eklund släpper singeln "Dårar i tårar" som passar perfekt för sena sommarnätter.

Alex Eklunds nya låt handlar om hur svårt det kan vara att försöka passa in och vara den alla tror att du ska vara. Det är svårt att hitta de rätta orden för att berätta för folk att de är perfekta som de är - något som Alex förmedlar väl i låten "Dårar i tårar". En vacker ballad som passar på sena sommarnätter.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.