Årets andre slipp fra Lennixx

Lennixx, den musikaliska duon bestående av Hannes Pettersson och Andrea Kallström, har skapat en förtrollande ljudvärld i sin senaste släpp, "Conman". 

"Conman" lockar lyssnaren in i en musikalisk bedrägeri, där varje nyans av ljud tjänar som en vackert utförd manöver. Duons röster smälter samman och dansar runt i en labyrint av toner som väcker både nyfikenhet och fascination. Låten är en emotionell jonglering som balanserar mellan det oväntade och det förföriska.

puls. rekommenderar starkt! 

Dalmatin släpper ny singel från kommande debutalbum   

Dalmatin släpper låten "Bildmuseets tak", som de beskriver som sin egen kärlekshistoria.

Dalmatin har etablerat sig som ett pålitligt band, och deras nya låt "Bildmuseets tak" bekräftar detta. Bandet beskriver låten som en kärlekshistoria till Umeå, där tre killar med rockdrömmar fann varandra. Den fungerar som en försmak på deras kommande debutalbum, förväntat att släppas före sommaren. De förbereder sig nu för en turné under våren och sommaren, ivriga att dela sin musik med fans över hela landet.  

puls. rekommenderar starkt! 

Frida Lif släpper "Om du vill"

Frida Lif släpper sin andra singel på bara några veckor. "Om du vill" är en öppen inbjudan att ta det man vill ha - om du vill.

I Frida Lifs nya låt "Om du vill" öppnar hon upp för att bli sårad, om det är det du önskar. Men då måste du ta första steget och komma och ta henne. Låten är en glad och fängslande poplåt som lockar lyssnarna med sin fångande melodi och positiva energi.

puls. rekommenderar starkt! 

Silverkulten - Lyser upp på fotografier 

Med ett par strummande rytmgitarrer, en kylig stråksynt från 80-talet och Silverkultens utpräglade indieskrammel och dekadenta nostalgi virvlar ”Lyser upp på fotografier” runt någonstans i vårluften mellan dåtidens Manchester och nutidens Göteborg.

Silverkulten försöker beskriva den där känslan av vakuum som kan uppstå antingen när man själv eller folk omkring en har flyttat till en annan stad. Att ens sammanhang liksom rycks undan, och ens liv tappar riktning utan att nödvändigtvis egentligen ha gjort det.

puls. rekommenderar starkt! 

Ny låt från Linn Koch-Emmery

Linn Koch-Emmerys nya låt, "Happy", för med sig en uppfriskande våg av glädje in i vår vardag. Med en enkel men gripande melodi och hjärtevärmande texter tar Koch-Emmery oss med på en resa som hyllar de små glädjeämnena i livet.

Det som gör "Happy" unik är dess fokus på enkelhet. Koch-Emmery undviker överflöd och riktar istället uppmärksamheten mot kärnan av lycka. Låten blir därmed tillgänglig för alla lyssnare, oavsett musiksmak eller bakgrund.

Texterna i "Happy" fungerar som en hyllning till livets små glädjeämnen. Från solnedgångar på väg hem från jobbet till leenden från främlingar på gatan tar låten oss genom de ögonblick där verklig lycka existerar.

puls. rekommenderar starkt! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.