Drum'n'Bass med Theo Roséns og Ella Rammelt

Theo Rosén släpper drum and bass-låten, "NAIV", på svenska meden flair av hyperpop tillsammans med etablerade artisten Ella Rammelt.

Theo Rosén är kanske mer känd som regissör och producent, men släpper nu sin första låt under eget namn. Han har tidigare varit aktiv i popduon ÉN, med ett flertal singlar och spelningar i bagaget. I Theos första singel samarbetar han med etablerade artisten Ella Rammelt. Tillsammans släpper de den energiska drum and bass-låten "NAIV".

puls. rekommenderar starkt!

Ja tack til Emilia Pantic - "Nej tack"

Emilia Pantic, den svenska sångerskan och låtskrivaren, släppte idag låten "Nej tack", en uppmaning till självständighet och självrespekt. Titeln bär en enkel men betydelsefull känsla av att säga nej till det som inte gynnar en själv.

Texten uppmanar lyssnaren att prioritera det som är viktigt och att våga sätta gränser. Med en fängslande melodi och Emilia Pantics kraftfulla röst förmedlar låten en känsla av styrka och energi. Den inspirerar lyssnare att ta kontroll över sina liv och att säga nej till det som inte känns rätt. "Nej tack" är inte bara en fantastisk låt att dansa till, den är också en påminnelse om vikten av självrespekt och att våga följa sitt hjärta. 

puls. rekommenderar starkt!

Mopiano senaste singel "Cold"

Mopiano, en framväxande artist från Stockholm har precis släppt sin senaste singel "Cold". Med en fräsch och futuristisk sound, blandar Mopiano sömlöst filmiska och rytmiska ljudbilder med ett rikt utbud av organiska instrument.

Med "Cold" visar Mopiano sin mångsidighet som artist, låtskrivare och producent. Låten fångar lyssnarens uppmärksamhet med sin gripande melodi och djupt personliga texter. Genom en imponerande produktion och Mopianos medryckande röst, tar "Cold" lyssnarna med på en känslomässig resa som lämnar dem ivriga efter mer.

puls. rekommenderar starkt!

GERD flyger högt med sin senaste singel "Birds"

GERD tar lyssnarna med på en oförglömlig resa med sin senaste singel "Birds". Med sin unika röst och kreativa tillvägagångssätt till musik skapar GERD en stämningsfull atmosfär som fångar lyssnarnas uppmärksamhet från första tonen.

GERD utforskar teman som frihet, längtan och hopp i "Birds", och hennes förmåga att förmedla dessa känslor genom musiken är imponerande. Låten är ett exempel på GERDs talang och passion för att skapa musik som resoneras med lyssnarna på en djupt känslomässig nivå.

puls. rekommenderar starkt!

Nowhere Blue Forever

Nowhere Blue har precis släppt sin senaste singel, "Forever". Med sitt karakteristiska ljudlandskap av drömlika melodier och fångande rytmer, tar Nowhere Blue lyssnarna med på en tidlös resa.

"Forever" är en hjärtevärmande hyllning till evig kärlek och oförglömliga ögonblick. Nowhere Blue förmedlar känslorna på ett gripande sätt genom djupt personliga texter och känslig sång.

Med "Forever" visar Nowhere Blue än en gång sin förmåga att skapa musik som träffar djupt in i själen. Låten är en vacker påminnelse om vikten av ögonblick som varar för evigt, och den lämnar lyssnarna med en varm känsla av optimism.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.