Then Argus - Days Like These

Ska du på roadtrip i sommar? Då kanske Then Argus nya låt "Days Like These" passar perfekt in i din roadtrip-lista.

Uptempo indie rock är otroligt lätt att ryckas med av, och detta är inget undantag. Med fängslande melodier som är lätta att sjunga med i, kan man nästan ta på och känna den goda stämningen. Det här är en låt som garanterat kommer att göra bilresan ännu bättre!

puls. rekommenderar starkt!

Bellvie - The People

Om det är ännu en som vill vara en del av roadtrip-sommaren, så är det Bellvie! Malmöbandet släppte nämligen sin första singel, "The People," idag.

Detta är absolut en låt som förtjänar att spelas i bilen, på högtalare och där du lyssnar på musik. Med fantastisk sång och ett lekfullt groove, blir det otroligt spännande att följa Bellvie framöver!

puls. rekommenderar starkt!

Josefine Ridell - Only Heart That's Bleeding

Josefine Riddel har släppt EP - "When You Were Mine," som även inkluderar låten "Only Heart That's Bleeding."

Josefine är en otroligt skicklig förmedlare, och man kan verkligen känna det hon sjunger. Hon levererar solida låtar gång på gång, och "Only Heart That's Bleeding" är inget undantag. Vi är förstås svaga för en bra ballad, och denna gör oss inte besvikna.

puls. rekommenderar starkt!

Michael Moe - Andas

Michael Moe släpper sin första låt 2024 och riktar sig till dansgolven.

Michael Moe är aktuell med sin nya singel, "Andas". Låten är en catchy klubb-låt om att få utrymme att andas. Trots att han har bett henne att låta honom vara, så ringer hon fortfarande. Michael försöker glömma, men det är inte lätt när hon ständigt tar kontakt.

puls. rekommenderar starkt!

Dear Sara - Flytta därifrån

Dear Saras nyaste singel, "Flyttat därifrån," ger oss en internationell vibe, men på svenska.

Med supercatchy toplines och melodier är detta en låt man snabbt blir förtjust i. Dear Sara skriver också väldigt bildligt, vilket gör att man lätt skapar sig bilder till låten. Med en vacker röst är detta en låt man lätt kan bli beroende av.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.