ELMA - Need You

Sverige har i många år levererat musik på hög nivå inom många genrer, och ELMA visar att hon verkligen hör hemma i R&B-världen med sin nya låt "Need You".

Låten har en internationell känsla som kan slå igenom var som helst. Med hennes vackra röst är detta en låt vi är glada att hon har lagt till i sin katalog. Vi ser fram emot att höra mer från denna talangfulla artist i framtiden.

puls. rekommenderar starkt!

Nardn, Dao - Aldrig vara ung

Samarbetet mellan Nardn och Dao i "Aldrig vara ung" är verkligen något vi behövde utan att vi visste det.

Låten spelar på både nostalgi och känslor vi alla kan känna igen oss i. Önskan om att inte vara ung och dum igen är något många av oss har känt, även om det inte alltid stämmer. Med starka texter och gripande melodier levererar de en låt som träffar hjärtat och väcker eftertanke.

puls. rekommenderar starkt!

Fredrik Norlindh - Jag Kommer Aldrig Bli Som Du

"Jag kommer aldrig bli som du" är en stor arenapoplåt av Fredrik Norlindh.

"Jag kommer aldrig bli som du" är en kraftfull arenapoplåt av Fredrik Norlindh. Rock blandas med kraftfulla körer och varma stråkar i låten. Allt började med raden "Kan du inte säga nej? - Nej". Detta enkla påstående avslöjar en djup sanning för många och inspirerade till en text om en person som i nya relationer maniskt jämför sig med tidigare partners, försöker överträffa dem med ett leende tills masken spricker.  

puls. rekommenderar starkt!

Gamebojj - ITU

Gamebojj är ute med en splitterny låt, nämligen "ITU". Låten leker med olika genrer och är en rockig pop-countrylåt med trap-trummor.

Detta är en mix som fungerar mycket bättre än det låter i teorin. Gamebojj har lyckats samla alla genrer till en härlig sommarlåt med "ITU". Med sitt unika sound och kreativa produktion är detta en låt som garanterat kommer att sätta stämningen för sommaren.

puls. rekommenderar starkt!

Dalmatin - Bild av du (från Hindervägen)

Dalmatin släpper en akustisk låt som svänger mellan glädje och smärta.  

Bands från Umeå, Dalmatin, släpper låten "Bild av du (Från Hindervägen)". Den här låten är ett extraspår från deras debutalbum "Ansiktet i gruset" och är en akustisk pärla som utforskar hopp och förväntningar som smulas bort under en sommar som föll i spillror. Låten är en tidslinje av känslor - från glädje till smärta - och skiljer sig markant från bandets tidigare utgåvor med sitt akustiska sound.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.