Arwin - För bra för att vara sant

Arwin släpper sommarlåten "För bra för att vara sant".

16-åriga Arwin släpper låten "För bra för att vara sant". Det är en sommarpop låt med en modern twist på disco-element. Med lekfulla melodier ger han oss en fångande låt som fastnar i huvudet. Med sin unga ålder och det höga kvaliteten på låtarna, ser vi fram emot att höra mer från Arwin.

puls. rekommenderar starkt!

Oskar & Vargarna - Helvetesgapet

Någonstans mellan Skaraslättens logdanser och Göteborgs klibbiga dansgolv har Oskar & Vargarna skapat sin egen alternativa brygd av indiepop. I rättan tid innan sommaren släpper de nu den nya singeln "Helvetesgapet".

Denna studsiga indiepopdröm erbjuder en välkoreograferad dans mellan synthar och elgitarrer. Med självklara falsettmelodier leder Oskar Käll oss genom verser om de naiva valen som ofta sker innan dagen efter, tills låten exploderar i en färgstark och drivande gitarrpop som sitter helt rätt. "Helvetesgapet" är en perfekt låt för sommarens spellistor och visar på bandets unika talang och energi.

puls. rekommenderar starkt!

Fägring - Obalans (Album)

Indierockbandet Fägring släpper sitt debutalbum "Obalans".

Indierockbandet Fägring lanserar sitt debutalbum "Obalans". Ett album fullt av smakfulla och enkla melodier. De sentimentala texterna förstärks av emotionellt gitarrspel, och varje refräng är som skapad för allsång på konserter och festivaler – indierock i sin renaste form! Bandets sound påminner både om svensk poprock från 80-talet. Med "Obalans" visar Fägring sin förmåga att kombinera nostalgi med en modern twist.

puls. rekommenderar starkt!

Åkra - Stuck On Hold

Åkra uppvisar väntans frustration i nya singeln "Stuck On Hold".

Åkra släpper låten "Stuck On Hold" - en berättelse om att vänta på svar från andra sidan luren. Genom att blanda nostalgiska telefonljud med en rå synthbas, en leksaksorgel och röster från andra sidan, skapar Åkra en smått surrealistisk ljudbild i sin nya låt. Inspirerad av minnen från en gammal relation, fångar artisten det sista stadiet precis innan det tar slut. Catchy och säreget - men väldigt coolt!

puls. rekommenderar starkt!

Wilma Holmes - Intruder

Wilma Holmes släpper sitt underbara debutalbum, "Intruder".

Wilma Holmes debutalbum "Intruder" är en vacker och nära upplevelse som får pulsen att sänka sig. Albumet kombinerar americana-genrens berättande, improvisationsmusikens lekfullhet och popmusikens melodikänsla i en harmonisk symbios. Atmosfäriska synthar och plockande akustiska gitarrer samsas med luftiga träblås och Holmes karaktäristiska röst. Med "Intruder" visar Wilma Holmes sin mångsidighet och förmåga att skapa en unik ljudbild som berör och fängslar lyssnaren. Detta debutalbum är en stark indikation på att Holmes är en artist att hålla ögonen på framöver.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.