Neville - Super Duper Dead

Efter att ha blivit både signerad och avsläppt av sitt skivbolag inom samma år är Neville nu redo att släppa musik igen som en oberoende artist.

Med en ännu mer personlig och ärlig ljudbild släpper hon nu singeln "super duper dead", som på ett komiskt och passivt-aggressivt sätt berättar hur tacksam hon är över att ha blivit dumpad. Med en fräsch ny ljudbild, charmigt nedlåtande texter och karaktäristisk sång skiljer sig denna hyper-pop låt från hennes tidigare verk. Neville räcker oss en dödlig, koffeinhaltig energidryck på under 2 minuter som lämnar oss känslan av frihet och självförtroende.

puls. rekommenderar starkt!

ANfiShA - LoverZone

ANfiShA släpper låten "LoverZone". En energifylld och elektronisk anthem som handlar om när en vänskap utvecklas till något mer.

"LoverZone" är en energifylld och elektronisk anthem som utforskar gråzonen mellan vänskap och romantik. En synth-driven låt som blandar traditionella ljud med modernitet. Låten bjuder på ett färskt ljud inom svensk pop med inkludering av HBTQ-teman och lovar att ge energiska förfestvibbar inför våren.

puls. rekommenderar starkt!

SYLVE - Love You First

SYLVE har släppt sin senaste singel "Love You first". 

Med en varm och själfull ton som jämförts med Sam Smith och Craig David, och med sina ärliga texter som oblygt går på djupet, strävar SYLVE med sin musik efter att omfamna sårbarhet och känslighet, och "Love You first" är inget undantag. Det är en sårbar men ändå kraftfull popballad, och man kan verkligen känna vartenda ord som SYLVE sjunger.

puls. rekommenderar starkt!

Pauleen -Settle

"Settle" av Pauleen är en låt som bjuder på en perfekt balans mellan mjuk soul och jazziga toner. Med tighta trummor och groovy bas skapar Pauleen en rytm som är svår att stå still till.

Texten berör på ett djupt plan då den utforskar känslorna av att inte bli älskad tillräckligt. De skimrande syntharna tillsammans med de mjuka och jazziga sånginsatserna ger låten en förtrollande känsla som passar perfekt både på en avslappnad middagsbjudning och som soundtracket till ensamtid efter en breakup. "Settle" är definitivt värd att lägga till i spellistan för alla som uppskattar äkta och känsloladdad musik.*Skriv om låten*

puls. rekommenderar starkt!

Josefine Riddel - Last Night On Earth

Josefine Riddels senaste låt "Last Night On Earth" är en vacker ballad med en mycket sårbar text.

Josefine har själv sagt att hennes musik är inspirerad av både Sigrid och LEON, vilket man kan känna igen. Men ändå är den både egen och originell. "Last Night On Earth"s sårbara text tillsammans med en minimalistisk instrumentering lyfter verkligen fram budskapet och Josefine Riddels röst. Det är en låt som berör och som definitivt är värd att lyssna på för alla som uppskattar ärlig och gripande musik.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.