Amanda Mattsson - Stanna här

Amanda Mattson släpper den pulserande och underbara låten "Stanna här".

Amanda Mattsons vackra röst förmedlar hennes ärliga texter på ett fantastiskt sätt. I hennes nya låt, "Stanna här", tar hon itu med sina egna fel. Detta är Amandas andra släpp i år och ger oss en försmak på vad vi kan förvänta oss av hennes nya EP, "Typiskt mig", som förväntas släppas under 2024.

puls. rekommenderar starkt!

Atmosfär - Sömnlös

Atmosfär släpper den såriga och fängslande balladen "Sömnlös".

Atmosfärs nya låt, "Sömnlös", är en sårbar och vacker låt som många kan känna igen sig i. Man ligger vaken om nätterna och tänker på en speciell person. Den är melankolisk men samtidigt fängslande. Det här är gruppens tredje släpp och vi ser fram emot att höra mer!

puls. rekommenderar starkt!

Helena Alin - Luft och aska

Helena Alins andra singel, "Luft och aska", släpps den 26 april och är en försmak på hennes debutalbum "Skärvor", som släpps i oktober 2024.

"Luft och aska" gestaltar en febrig tillstånd av grubbel och känslan av att vara fast i sitt eget huvud, med pulserande syntar och rullande trummor. Texterna flödar kontinuerligt, med en refräng som uttrycker frustration och resignering. Precis som på hennes första singel från albumet blandar hon organisk och elektronisk ljud nahtlöst, med sin sårbara och kraftfulla röst i centrum,.

puls. rekommenderar starkt!

Aasma - Ocean (Album)

Aasma släpper det cinematiska albumet "Ocean".

Aasma's nya album, "Ocean", är en vacker skiva med 13 spår. Den kan beskrivas som ett popalbum med en flytande, öm och cinematisk inramning. Projektet är behagligt och tar dig på ett fantastiskt sätt in i Asmas värld. Underbart från början till slut.

puls. rekommenderar starkt!

Oskar Häggström -räknar tårar

Om sorg och längtan hade varit en tävling, hur skulle man då välja en vinnare? Om man mätte det i tårar skulle Oskar Häggström ha vunnit.

"räkna tårar" är en underbar popballad som bygger upp till en fantastisk klimax. Oskar Häggströms sätt att förmedla text och melodi gör låten otroligt stark. Man romantiserar ofta kärlekssorg och försöker komma över den så snabbt som möjligt. Här handlar det dock om en tävling om vem som saknar mest, och Oskar är vinnaren. Om du älskar svenskpop är "räkna tårar" definitivt något för dig.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.