Gustaf Rasch - Maradona Tsatsiki

Gustaf Rasch släpper en ny låt med en lite ovanlig titel, "Maradona Tsatsiki". Och när vi säger ovanlig menar vi det på ett positivt sätt

Den här låten är helt enkelt en härlig svensk sommarsång. Det är något alldeles speciellt med den nostalgiska stämningen den ger oss. Det här är en låt som utan tvekan kommer att fylla många långa sommarkvällar med glädje. Gustafs kraftfulla röst tillför sången en extra dimension, och den naturliga ljudbilden är verkligen lyckad. Det här är absolut en artist man bör hålla ögonen på, för här finns det ett enormt talang som utvecklar sig!

puls. rekommenderar starkt! 

Dalmatin - Ha dig kvar

Dalmatin släpper sista singeln “Ha dig kvar” innan debutalbumet “Ansiktet i gruset”.

Dalmatin släpper nu sin sista singel "Ha dig kvar" innan debutalbumet "Ansiktet i gruset" ser dagens ljus den 3 maj. Låten handlar om det desperata man känner när någon håller på att glida ifrån en och man gör allt för att få dem att stanna. 

puls. rekommenderar starkt! 

Johannes Räihä - Brustna hjärtan två

Johannes Räihä tolkar The Cardigans på singeln "Brustna hjärtan två".

Johannes Räihäs kommande singel "Brustna hjärtan två" är en tolkning av The Cardigans låt "Communication" från deras ikoniska album "Long Gone Before Daylight". Släppt med bandets välsignelse, vänder Räihä perspektivet och ger en ny dimension till låten. Medan Nina Persson i originalet brottas med ovissa känslor inför en partner som inte besvarar hennes längtan, svarar Räihä nästan henne, vilket ger en spännande ny tolkning av det känslomässiga landskapet i låten.

puls. rekommenderar starkt! 

Adam David Englund - Aldrig Mer

Adam David Englund släpper färsk låt om löften och svek.

"Aldrig mer" är en låt som handlar om att inte ta saker och ting för givet. Den belyser en läxa som många har fått lära sig på det hårda sättet. Varje gång man har blivit sviken, oavsett hur det har uttryckts, så återkommer en och samma tanke: Aldrig mer igen. Med en stark känslomässig resonans förmedlar låten en stark känsla av beslutsamhet och självrespekt.

puls. rekommenderar starkt! 

TRANA - Meadow Hills

TRANA debuterar med singeln "Meadow Hills".

­­TRANAs debut, "Meadow Hills", är en låt, en plats och ett stadie. En berättelse om en bonde och hans fält, en pojke med sina kattungar. Rosa med sina barndomsminnen och en pastor och hans inre konflikter. Låten är den första singeln från TRANAs kommande EP.

puls. rekommenderar starkt! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.