Ida Gratte välkomnar våren

Ida Gratte välkomnar våren i sin nya låt, "Januari börjar året".  

Ida Gratte har skrivit årets vår-anthem med låten "Januari börja året". Hon reflekterar över hur vacker våren är utanför fönstret, där fåglar och människor njuter av solen. Vintern har varit lång och mörk, men det är äntligen ljusare tider. Fåglarna sjunger i kör och människorna skrattar. Det är äntligen vår!

puls. rekommenderar starkt! 

En fängslande poplåt från ASTE

ASTE ligger vaken och undrar vad detta förhållande egentligen är.

ASTE ligger vaken om natten och funderar på hennes avsikter. Han undrar vad hon vill och vad osäkerheten har gjort med honom. "Vad vill du med mig?" är en pop-ballad med trap-element såsom 808 och förvrängd bas.

puls. rekommenderar starkt! 

Ingen tid att slösa bort på lögnerna längre

HNE söker efter en bättre kärlek. För den hon hade var inte äkta.

HNE:s nya låt, "Better Love", är en fängslande danslåt där hon söker efter bättre kärlek eftersom det hon hade inte var äkta. Personen har lekt med hennes känslor och hon blev lurad. Hon har inte längre tid att slösa bort på dålig kärlek.

rekommenderar starkt! 

SofiaSofia släpper "Find Me Anyway"

Hur ska man lyckas gå vidare efter en relation?

SofiaSofia släpper låten från deras kommande EP. Låten handlar om att lyckas gå vidare efter en relation. Den är uppbyggd med cinematiska trummor, feta syntar och massor av körer. "Find Me Anyway" är perfekt för våren när man verkligen har börjat om på nytt.

puls. rekommenderar starkt! 

Ivy Lane behöver en till natt

Funderar du någonsin på gamla flammor och frågar dig själv om det skulle kunna fungera? Det gör Ivy Lane.

Ivy Lane släpper låten "I do, I do (sometimes)" där de längtar tillbaka till en ex. Allt de ber om är en till natt för att se om det fungerar. Låten är en fångande, poplåt med element som får dig att dansa. Denna låt är perfekt att spela om du saknar ditt ex.

puls. rekommenderar starkt! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.