Helena Alins släpper låten "Rymma"

Helena Alins släpper singeln "Rymma" från debutalbumet "Skärvor" som släpps i oktober 2024.

"Rymma" handler om att vilja fly dit ingen kan nå en, och det svåra i att våga vara kvar i sitt eget skinn även när det gör ont. Tonen av frustration och ilska finns i både text, sång och arrangemang. Ilsken syntbas, distade körer, hårda trummor – men också en mjuk underton och en längtan efter det som inte är trasigt.

puls. rekommenderar starkt! 

Reflektioner över sommarens mörka sidor

Gabrilla Wilsson inbjudan till en påminnelse om att även under de mest utmanande omständigheterna finns det skäl att välja livet.

Gabriella Wilsson är nu aktuell med ny musik där hon lyfter fram sommarens mörka sidor i sin singel "Svenska Sommarn", som är en del av hennes EP-serie "SKAM DÖDAR". Med "Svenska Sommarn" etablerar Gabriella Wilsson sig som en kraftfull röst inom den svenska musikscenen, redo att utmana, inspirera och trösta. Låten är en inbjudan till reflektion, och en påminnelse om att även under de mest utmanande omständigheterna finns det skäl att välja livet.

puls. rekommenderar starkt! 

Divisjon 7 släpper albumet "Hundhuvudet"

Division 7 är nu tillbaka med albumet "Hundhuvudet" – uppföljaren till den kritikerhyllade debuten "Paradis Garage" från 2023.

"Hundhuvudet" handlar om att inse behovet av personlig förändring för att hålla relationer vid liv – och lika mycket om oförmågan att uppnå detta. Det handlar om det fula begäret att sväva iväg och förälska sig i en förljugen och romantiserad självbild, för att sedan hastigt och motvilligt falla tillbaka i det föraktfulla grimaserandet framför den egna spegelbilden.

rekommenderar starkt! 

Konsekvenser kan göra en apatisk

Nadja Evelina brinner för ingenting - bara för sig själv och sin apati.

Nadja Evelina reflekterar över konsekvenserna av sina vanor och handlingar på andra - och världen. Det kan vara överväldigande att tänka på att man har en del av världen på sina axlar. Man kan lätt bli apatisk.

puls. rekommenderar starkt! 

Kiss kiss och bye bye

Hon kommer aldrig att falla för MELVIN. Så han kan lika gärna bara dra.

MELVIN släpper sin andra låt i år. "HEJDÅ(:" handlar om en relation som är som en bra film med en dålig slut. Oavsett vad som händer nu är han klar med relationen. Det är puss puss och hejdå.

puls. rekommenderar starkt!