Nostalgisk pop från TUVA

TUVA släpper den synthbaserade 00-talspopsången "hejhejdå".

TUVA släpper låten "hejhejdå", en upptempo, klubbig poplåt som bjuder in till dans med influenser från artister som Robyn, Daft Punk och Little Jinder. De elektroniska syntharna tar lyssnaren tillbaka till 00-talet, med minnen av utsmetat smink och tårar på nattklubben. Låten är både euforisk, nostalgisk och melankolisk.

puls. rekommenderar starkt!

Bromanders ger oss svart magi

Bandet Bromanders släpper en ny EP som inkluderar låten "Svart magi".

Bromander släpper EP:n "De blindas stad", en samling låtar om resan från den åländska skärgården till myllret i storstaden, till tonerna av kraftfull och stämningsladdad alternativ-pop. EP:n inspiration från både Dylans 60-tal och Tom Pettys 80-tal.

puls. rekommenderar starkt! 

Hugo Holke fångar ögonblick av reflektion och längtan med låten "Bortom"

Hugo Holkes senaste låt, 'Bortom', är en gripande och djupdykande resa in i känslornas värld. Med melodiska lager och poetiska texter tar Holke lyssnaren med på en resa bortom det vanliga.

Låten, som fångar ögonblick av reflektion och längtan, har fått ett varmt mottagande från fansen. Holkes förmåga att skapa musik som berör och väcker tankar är tydlig i 'Bortom'. Med en stark produktion och en plan för framtida utgivningar visar Holke att han är på väg att bli en stor stjärna inom musikvärlden. Sammantaget är 'Bortom' en låt som förtjänar all den uppmärksamhet den får och som cementerar Hugo Holkes plats som en begåvad musiker och låtskrivare

puls. rekommenderar starkt! 

UPPENBARA tar oss "Genom Allt"

"Genom Alt", tar lyssnarna med på en resa genom livets olika stunder och känslor.

Med en enkel men kraftfull text tar Uppebara lyssnarna på en resa genom känslornas bergochdalbana. Låten fångar essence av att övervinna motgångar, upptäcka nya möjligheter och att fortsätta framåt, oavsett hinder. Genom en stark och känslosam framställning förmedlar Uppebara en positiv och upplyftande känsla som berör lyssnarna djupt. Med en professionell produktion och ett tydligt budskap visar "Genom Alt" Uppebaras förmåga att skapa musik som inte bara underhåller utan även inspirerar och ger hopp.

puls. rekommenderar starkt!

Albin Johnsén och Hanna Holters ger dig essensen av att leva och älska i nuet.

Albin Johnsén och Hanna Holters senaste låt, "I ett andetag", är en hjärtevärmande berättelse om kärlekens kraft och styrka. Med mjuka melodier och gripande texter tar de lyssnarna på en resa genom ögonblick av ömhet och samhörighet.

Låten fångar essensen av att leva och älska i nuet, att andas in varje ögonblick och känna sig levande. Genom en sammansmältning av deras röster och en subtil produktion skapar Albin Johnsén och Hanna Holter en atmosfär av lugn och harmoni som berör lyssnarnas själar. Med "I ett andetag" visar de sin förmåga att förmedla komplexa känslor på ett genuint och ärligt sätt, vilket gör låten till en stark och gripande upplevelse för alla som lyssnar.

puls. rekommenderar starkt!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.