Hedda Mae- La di frickin da

Bergensbaserte Hedda Mae utforsker en ny musikalsk retning med låten "La di frickin da

Inspirert av sitt første møte med nettroll, skaper hun en leken og ærlig refleksjon over online negativitet. Denne utgivelsen markerer en spennende vending i hennes musikalske reise, der hun utforsker grensene mellom humor og alvor. Hedda Mae, som tidligere har blitt hyllet som "2020s friskeste popnykommer", viser igjen sitt unike talent og melodiske instinkt. Med sin fargerike og energiske tilnærming til popmusikk, fortsetter hun å være en av de mest lovende navnene på den norske popscenen.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

W.O.L.F.F - 007

W.O.L.F.F er tilbake med sin nyeste singel "007", en sårbar og ærlig låt som tar lytterne med på en følelsesmessig reise.

Siden vi først ble introdusert for W.O.L.F.F, har vi nøye fulgt med på hans musikalske utvikling, og det blir bare bedre og bedre. Med "007" viser W.O.L.F.F sitt talent og låten gir oss en  touch av en norsk Post Malone. Det er spennende å se hvordan W.O.L.F.F utforsker ulike musikalske sjangre og fortsetter å imponere med sin kunstneriske vekst.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Aiida - Inches

.Aiida er ute med ny musikk med låten Inches.

Sangen tar opp det sårbare og ærlige temaet om den skadelige påvirkningen av dagens skjønnhets- og kroppsidealer, med fokus på utfordringer knyttet til spiseforstyrrelser og BDD. Som noen som selv har kjempet med disse problemene, ønsker Aiida å skape en låt som kan være til støtte og trøst for andre i samme situasjon.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Superslow - CAROUSEL (STOP, STOP)

Superslow setter standarden høyt med sitt nye album, "I Feel Like It's Over", som er deres etterlengtede debut etter den suksessfulle EP-en "Mess"

Albumets avsluttende spor, "Carousel (STOP STOP)", oppsummerer på poetisk vis frykten for at karusellen er i ferd med å stoppe, en metafor for det turbulente tjueårene. Superslow har klart å beholde momentumet siden debuten med singelen "Hello" på NRK P3, og deres musikk har allerede fått over 2000 spillelister på norsk radio.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Hans Lian - Certain Way

Hans Lian presenterer sin nyeste singel "Certain Way", en rolig og behagelig låt som tar lytterne med på en følelsesmessig reise.

Med sin ærlige formidling og unike tilnærming, tar Stavanger-gutten oss virkelig med inn i sin egen verden. Hans Lian mestrer sing and songwriter sjangeren på en måte som er vanskelig å ignorere, og det er alltid en glede å oppleve når det blir servert på denne måten.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.