Willy Nhonzi - Paraply

Willy slipper en låt for dansegulvene med singelen "Paraply". 

Willy Nhonzi er igjen aktuell med ny singel. Vi har tidligere sett Willy briljere med sin flow og smarte bars, men denne gangen viser han en ny side av seg selv. "Paraply" viser at han også kan skrive låter for klubben. Denne kommer til å rotere hardt i sommer-lister!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

BLäMST - Håpløs

BLäMST slipper ny låt og råder om å ikke bli med han tilbake. 

BLäMST har vært svært aktiv i første halvdel av 2024, og nå er han aktuell med låten "Håpløs". I en pop-punk-inspirert drakt gir han oss enda en låt å synge med på i sommersola. Han er kanskje håpløs, men låten er fet!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Sarah Gardenvalley - We Are

Sarah Gardenvalley reflekterer over at ikke alle vennskap holder tidens vann.

Sarah Gardenvalley slipper sin andre singel "We Are" fra hennes kommende EP. Låten handler om hvordan noen vennskap aldri får den dype forbindelsen og forblir uendret. Sarah reflekterer over hvordan man med alderen lærer å sette pris på ulike typer vennskap, uten å prøve å endre dem til noe de aldri vil bli.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Ama x Vic - grønne øyne

Duoen Ama x Vic slipper sin debut, "grønne øyne".

Debuten, "grønne øyne", fra duoen Ama x Vic tar for seg sjalusi og hvordan det påvirker vennskap. Produsert av TaraG, byr "grønne øyne" på et RNB lydbilde med lekne harmonier og en tekst om å være situasjonen. En fengende og en nydelige debut.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Hiwá - GOTHAM CITY (feat. Eddy & Zino) 

Hiwá er slipper ny låt og har med seg Eddy og Zino på låte "GOTHAM CITY".

Hiwá er tilbake med sin silkemyke flow og swagger i låten "GOTHAM CITY". Med seg har han duoen Eddy og Zino, og sammen leverer de en låt som hører hjemme på din "late night ride"-spilleliste. Hiwá fyller et tomrom i norsk musikk, og han gjør det med stil. Pacify certified. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.