Kissimjau - Cardio

Den norske drum and bass-dronninga Kissimjau er ute med ny, deilig låt "Cardio".

Kissimjau har gjort seg bemerket i norsk musikk og var tidlig ute med DnB-soundet, og man klarer ikke å la være å bli revet med. Hennes unike stil og energiske beats har gjort henne til en favoritt på klubbscenen. Med "Cardio" fortsetter hun å imponere og engasjere både gamle og nye fans.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Eirik Lyng - Aldri sett no fint som dæ

Eirik Lyng har startet 2024 med et smell og legger til rette for en fantastisk sommer med "Aldri sett no fint som dæ".

Artisten fra Alta fikk tidlig oppmerksomhet, men nå virker det som om han har utviklet seg i en ny, spennende retning. Med denne låten viser han en modenhet og dybde i sitt musikalske uttrykk som virkelig treffer lytterne. Det blir spennende å se hva mer han har i vente for resten av året.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Hedda Mae - Blow a kiss

Hedda Mae slipper låt om vennskapsbrudd.

Hedda Mae sin nye låt, "Blow a kiss", reflekterer over å vokse fra gamle vennskap og den bitre søtheten av å legge bak seg noe som en gang var nært. Med sin fargerike og lekne retro-popstil viser den 25 år gamle artisten en modenhet og musikalsk dybde som utforsker nye grenser innen sjangerblanding. "Blow a kiss" er et klart bevis på hvorfor Hedda Mae er blant Norges mest spennende popstjerner. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 

yellowroots - Whoboy

Solid og beinhardt albumslipp fra yellowroots.

yellowroots' album "Whoboy" er en bombe av et album. Fra den intense tittellåten til de desperate tonene i "Gamma" og "10 av 10", dykker bandet ned i frykten for å eksistere og utfordringene ved å bare være. Med inspirasjon fra 20-talls rock i "Hotell Henri" og ned til balladene i "Sommerlåta", viser yellowroots en dynamisk og modig tilnærming til sjangre. Fett fetere fetest.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

TULLE - Onions (EP)

TULLE reflekterer over tro og sitt forhold til Gud i sin nye EP.

TULLE byr på følelser og helbredelse i sin nye EP "Onion". Det er en seks-spors emosjonell reise gjennom lagene av sårbarhet og selvutvikling. Hver låt er som å skrelle bort et lag av løken, og avslører både smerte og håp. "Onion" er en EP med kompleks selvransakelse og dype følelser.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.