EHLE - WHEN I LIE

EHLE slipper en leken låt om å ha på seg en maske og sette på et falskt smil på egen bekostning.

EHLE slipper en personlig låt om å sette på seg en maske for å glede mennesker rundt seg på bekostning av egen helse. "WHEN I LIE" beskriver et liv fullt av løgner og hvordan følelser har blitt gjemt bort. I motsetning til teksten er låten leken og gir den velkjente rockefoten. Denne sangen vil nok treffe rett i hjertet på mange!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

AGA - 3TT

AGA slipper sin første låt siden 2021 og gir oss energibomben "3TT".

"Du får bare angre på at du ikke er her nå" synger AGA i sin nye låt "3TT". Dette er henne første slipp siden 2021 og det er et sterkt comeback. Denne er for dansegulvene og for alle som vil synge for full hals. Vi gleder oss til å høre mer fra AGA.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

3TOS - Kjempestore Pupiller

3TOS sparker i gang sommeren med låten "Kjempestore Pupiller"

3TOS danser i taket i sin nye låt "Kjempestore Pupiller". Denne dansbare låten viser oss en ny side av 3TOS. Det er fett og fengende. Finn frem danseskoene, for her er det fare for rockefot og snurring på dansegulvet.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Farida feat. Rasmus Thall - Waiting For (Demo)

Endelig fikk vi et samarbeid fra stjerneparet Farida og Rasmus Thall.

Farida og Rasmus Thall gir oss balladen "Waiting For (Demo)". Når disse to slipper musikk sammen, kan det ikke bli annet enn vakkert. Begge er dyktige låtskrivere og sangere, og denne sangen beviser hvor nydelige de er sammen. Mer av denne duoen!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

HILLARI - New Beginnings

Nydelig utgivelse fra HILLARI. Nå er hun aktuell med låten "New beginnings".

HILLARI synger om at hun lenge var fortapt og at det er tid for forandring. I "New Beginnings" lengter etter en ny start. Hennes vakre stemme flyter over soul-låten og skaper et nydelig lydbilde. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.