BLäMST feat. Synne Sørgjerd - Hjem

BLäMST og Synne Sørgjerd slipper en av årets hittil mest fengende låter. "Hjem" er virkelig en låt som fester seg.

BLäMST slipper ny låt og denne gangen har han med seg Norges hotteste mikrokjendis, Synne Sørgjerd. "Hjem" handler om følelsen av å føle seg ensom og drar på byen for å finne noen og fylle tomrommet med. Duoen slipper en fengende bombe av en låt. Denne limer seg til hjernen. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 

PLENTY - I Just Wanna

“I just wanna make out with your disco tits” synger PLENTY i sin nye låt "I Just Wanna".

PLENTY sin nye låt "I Just Wanna" handler om å være i en situationship med en person man kun møter i helgene og blir med hjem. Hun beskriver relasjonen avhengigskapende og altoppslukende. Hun dro utelukkende ut på byen i håp om å møte sitt situationship. Sunn relasjon og situasjon? Absolutt ikke, men for en låt det ble av det!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

EJLIS - STAR(T) (EP)

EJLIS slipper sin debut-EP, "STAR(T)".

EJLIS har satt Valdres dialekt på pop-kartet og nå slipper hun debut EP-en "STAR(T)". Prosjektet er vakkert, lekent, fengende og sjarmerende. EJLIS pop/R&B-sound, mikset med hennes bygde-dialekt, er friskt og deilig. Produksjonen er solid. Her vil du definitivt finne noe gull til spillelistene dine. 

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Lasse Sliten - Sidegutt

Lasse Sliten debuterer med låten "Sidegutt".

«Hun ringer meg bare når hun ruser meg, hun ringer meg, eg står i samme bar og ruser meg» synger Lasse Sliten i sin debutsingel, "Sidegutt". Låten handler om et situationship hvor de kun tar kontakt på fylla. For selv om en føler seg brukt så er de kanskje like gode.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

drea - Letters to My Bitter Self (EP)

drea slipper sin debut-EP, "Letters to My Bitter Self". EP-en er en reise gjennom selvransakelse, hjertesorg og vekst.

EP-en, "Letters to My Bitter Self" er en blanding av indie, folk og country. Hver låt på EP-en vekker følelser og er nydelig på hver sin måte. EP-en er en reise og har sine følelsesmessige topper og bunner. Har kan du følge drea fra "I'm a fucking loser" til "I'm gonna be alright". Om du er svak for akustiske låter med med en rå og følsom vokal er dette for deg.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.