Synne Sørgjerd & Sjøbadet - Jeg vil bare ha litt oppmerksomhet

Synne Sørgjerd og Sjøbadet har sluppet en fengende ny låt kalt "Jeg vil bare ha litt oppmerksomhet.

Den energiske pop-rock låten drar lytteren med fra første tone, og selv om den er full av selvtillit, skinner det gjennom en subtil undertone av usikkerhet i teksten, som gir den en melankolsk klang. Den unike kombinasjonen av melankoli og uptempo pop er treffende og gir låten en spesiell dybde.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

TULLE - Can't Be Saved

TULLE er åpen om tro, tvil og verdier i sin nye låt, "Can't Be Saved". 

"Can't Be Saved" er en melankolsk alternativ pop-låt som utforsker tvil om ens tro og identitet når omgivelsene tviler på deg. Sangen reflekterer over følelsen av å bli mistolket og misforstått i en verden der ens verdi blir utfordret.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

CELIIN - Violins

CELIIN slipper våryr, pop-melodisk og energisk flørt.

CELIINs nye låt, "Violins", tar oss med inn i det øyeblikket noen sier "jeg elsker deg", men du ikke kan si det tilbake fordi du er usikker på dine egne følelser. Plutselig forsvinner tryggheten under deg, og du konfronteres med kjærlighetens farer. Låten er en reise gjennom den komplekse naturen av kjærlighet.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Hanna Gravdal - Run

Hanna Gravdal tar et oppgjør med den indre stemmen i sin nye låt "Run".

"Run" er en oppmuntrende låt, pakket inn i kraftige synther, koringer og et fengende refreng. Hanna Gravdal beskriver den som et oppgjør med den indre kritikeren som kan være overveldende i livet. Låten hander om den konstante kampen mot stemmen som prøver å bryte deg ned. Gravdal utfordrer ideen om å "løpe fra" smerte og i stedet oppfordrer til å konfrontere og løpe fra det indre kaoset som begrenser ens potensiale.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Of All Things - "Will You Give It A Taste?"

Den nye låten til Of All Things heter "Will You Give It A Taste?" og handler om å føle seg tilsidesatt og oversett.

Of All Things' nyeste låt, "Will You Give It a Taste?", handler om følelsen av å bli tilsidesatt og oversett. Teksten maler et bilde av frustrasjonen man opplever når man blir erstattet av en kjæreste i et vennskap. Dette understrekes av vokalens slappe-holdning og monotone melodi. Sangen kaster lys over den irriterende følelsen av å bli oversett når et forhold avsluttes, og man tar det for gitt at vennskapet fortsatt skal være like sterkt.

puls. rekommenderar starkt! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.