Sterkt comeback fra Willy Nhonzi 

Etter en lenger pause slipper Willy Nhonzi endelig ny musikk. Nå er han aktuell med låten "Momento Mori". 

I Willy Nhonzis nyeste låt, "Memento Mori" (husk at du skal dø), sparker han inn døra (som donkey) og beviser at han fortjener en plass i bransjen. Låten handler om å gi alt og ikke angre den dagen det tar slutt. 

puls. anbefaler på det sterkeste!

ELIA slipper sin debutsingel, “Where did you go” 

En refleksjon over hvordan barndommens uskylden blir voksenlivets hemninger.

ELIA debuterer med singelen "Where Did You Go". En låt som reflekterer over barndommens uskylden og naiviteten hun en gang hadde, men som gjennom oppveksten ble til hemninger og frykt for å leve livet. Pop-, country- og R&B-elementer, kombinert med ELIAs nydelige stemme, skaper et vakkert lydbilde. Vi gleder oss til å høre mer fra ELIA!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Nessi slipper låten "Let me in again"

Nessi slipper nok en nydelig låt. Denne om å ville tilbake i varmen når man har rotet det til. 

Stjerneskuddet, Nessi, slipper i dag låten "Let me in again". Sangen handler om å kjempe for og få noen tilbake og få forholdet til og fungere igjen. En vakker ballade som bygger seg opp og avsluttes med et vakkert klimaks.

puls. anbefaler på det sterkeste!

EHI føler seg som en "Fool"

Gullstrupen, EHI, har fortalt alle sine venner om deg. Nå føler han seg dum.

EHI pleier ikke å få følelser etter å ha noen i sengen sin men nå løper han etter en spesiell. Han har fortalt alle sine venner men sluttet å få svar på sine meldinger. Nå føler han seg som en "Fool". Denne R&B-perlen er fengende fra start til slutt.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Ung & Dum Remix fra Bausa og Coucheron

Bausa og Coucheron slipper enremix av Unge Ferraris "Ung & Dum" som hørt fra P3 live.

Hit-maskinen, Bausa, slår seg sammen med Coucheron og slipper "Ung & Dum remix". Låten ble til i forbindelse med deres opptreden på P3 live. Skal ikke se bort ifra at denne blir en sommerens mest spilte låter. Dette er også den første singelen fra Bausas kommende album "Ung & Dum", som kommer i april. 

puls. anbefaler på det sterkeste!