Nydelige R&B låt fra Henrik Heaven

Henrik Heaven har sluppet en fantastisk ny R&B/pop-låt som fanger følelsen av å bryte ut av det trygge for å finne ens sanne jeg.

Henrik Heavens siste utgivelse, "Enough", er en hjertevarm sang om å stå opp mot både indre og ytre forventninger og å ta steget ut i det ukjente for å finne ens egen vei. Sangen utforsker følelsene av å være mett av det gamle og å lengte etter forandring og personlig vekst. "Enough" handler om det avgjørende øyeblikket hvor man innser at man må si nok er nok og ta kontroll over sitt eget liv. Det er en hyllest til styrken det krever å ta spranget ut i det ukjente, selv når det føles skremmende og usikkert. Med sin vakre melodi og raffinerte produksjon evner Henrik Heaven å skape en stemning av styrke og selvtillit, som inspirerer lytterne til å følge sine egne drømmer og ambisjoner.

puls. anbefaler på det sterkeste!

happydieyoung slipper endelig album 

happydieyoung slipper denne uken låten "Going Sane", sammen med albumet "DEATH POP".

Den bergensbaserte gruppen happydieyoung slipper singelen "DEATH POP". Med på albumet er den nydelige perlen "Going sane". Bandet selv beskriver sitt sound som "kjærlighetsbarnet til Radiohead og 80-tallspop fra 2020-tallet". Moderne, kreativt og ikke minst fengende!

puls. anbefaler på det sterkeste!

17 år gamle Railo slipper låt i desperasjon

Railo selvransaker seg selv i låten "Alene". Var han for ignorant? 

Railo slipper låten "Alene" i anger og desperasjon etter å ha forstått at man ikke tok vare på noen. 17 åringen fra Bekkestua viser med denne låten at han kan lage fengene låter. Vi gleder oss til å høre mer herifra.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Pauli vil fly langt bort

Ett skritt unna kanten og ser utover byen. Pauli vil reise langt bort - men ikke på ferie.

Pauli slipper sin andre sololåt. I låten, "FLYR(TIL ANDRE LAND)", åpner han seg om at livet ikke alltid er lett og synger om å være å stå på kanten og ikke orke mer. "Ett skritt til og jeg er gone".

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Fuzzy power-pop fra Supeslow

Klokken er 5. Superslow er på vei hjem og slipper låten "5AM". 

Supershow slipper låten, "5 AM", som handler om den lange veien hjem klokken fem på morgenen etter å ha endt opp hos av/på-kjæresten - igjen. Bandet henter inspirasjon fra både britpop og tidlig 2000-talls indie.Årets feteste gitarsolo? MER MER MER!

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.