Eile - La Meg Gå

Eilas nye låt "La Meg Gå" er en ekte sommerhit. Med sommeren godt i gang gir Eila oss en catchy og poppete sang som perfekt fanger sesongens stemning.


Den utrolig bouncy beaten og det superfengende refrenget gjør "La Meg Gå" til en låt som virkelig får deg til å danse. Eilas unike stil og energiske vokal skaper en uforglemmelig opplevelse som vil være en favoritt på sommerens spillelister. Denne låten er et must for alle som elsker sommerens lette og glade musikk.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Metropolen - Basseng

Metropolen er virkelig gode på å skape en egen stemning, og det har de også gjort med sin nye låt "Basseng".

Med et catchy hook og en fet flow er dette en låt som enkelt sklir inn i spillelisten. Låten er leken, men enkel, noe som gir den det lille ekstra. "Basseng" er perfekt for å sette en avslappet, men energisk vibe, og den viser Metropolens evne til å levere kvalitet hver gang. Dette er en låt som garantert vil bli en favoritt blant fansen og et must på enhver fest.

puls. anbefaler på det sterkeste! 


LISEO, ADIEU - All The Things

LISEO og ADIEUs nye låt "All The Things" tar oss rett til beach cluben med sin fengende house vibe. Det er en låt med en utrolig god stemning som virkelig skiller seg ut.

Det er fantastisk å se flere house-artister i landet som utforsker nye lydbilder og beveger seg utenfor det mest vanlige soundet. "All The Things" gir oss en internasjonal sound som minner mer om UK enn Norge, og vi digger det! Dette er en låt som definitivt setter standarden høyt og får oss til å glede oss til mer fra disse talentfulle artistene.

puls. anbefaler på det sterkeste! 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.