Audiovisuell stagedive fra Vetle

Er Vetle i ferd med å blåse nytt liv i norsk pop-punk? Det virker helt klart sånn! Med et kraftig gitarriff tar Vetle lytterne med på en spennende reise inn i en ny æra. 

I hans ferske pop-rock-låt, "5 SHOTS", lufter han en noe usunn måte å komme over et forhold på med linjer som "5 shots - for i kveld skal jeg bli fucked up. 4 til - så jeg sikrer meg en blackout". Likevel, til tross for temaets tyngde, klarer Vetle å fenge lytterne og gi dem en enorm lyst til å være med på reisen og holde festen i gang.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Vettche med sommerlig go-låt "Tusen Biter"

Kompisgjengen Vettche er ute med splitter ny singelen "Tusen Biter" og viser at de tar musikken sin på alvor. Sangen tar deg med på en reise gjennom følelser og stemninger, og bandet viser en modenhetsgrad som imponerer.

Sangen fanger essensen av sommer med sitt fengende lydbilde og energiske rytmer, og den gir deg virkelig lyst til å danse og synge med. "Tusen Biter" er en perfekt blanding av avslappet atmosfære og meningsfulle tekster som treffer deg rett i hjertet.

Selv om Vettche startet som et humorprosjekt, har de nå tatt steget opp til å bli et band med seriøse ambisjoner. De har utviklet seg fra å gjemme seg bak humor til å stå frem med sin unike musikalske visjon.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Ny låt fra en av våre anbefalte artister, EJLIS 

EJLIS, en av artistene vi anbefalte i Puls. Anbefaler forrige søndag, er er ute med ny låt som virkelig treffer en nerve.

Med EJLIS' unike stemme og musikalske talent, er det ingen tvil om at "Another Love" er en låt som treffer oss rett i følelsene. Det er akkurat denne typen låter som får oss til å elske musikken enda mer, og vi er sikre på at du vil være enig når du hører den.

Så, sett av tid i kalenderen din og vær klar til å strømme "Another Love" fra EJLIS nå som den er tilgjengelig. Du vil ikke gå glipp av denne nye perlen fra en av våre favorittartister!

puls. anbefaler på det sterkeste!

Coucheron med Golfklubb-samarbeid

Den tidligere Grammy-nominerte produsenten, Coucheron, har med seg Golfklubb på sin nye singel, "Engel"

Låten, “Engel" er samplet fra svenske Oskar Linnros sin “Väntar på en ängel”, der Coucheron har skrudd opp tempo og forvandlet den rolige ballenden til en up-tempo sommerhit! Coucheron har tidligere samarbeidet med store navn som Mayer Hawthorne, Charlie Puth, Pitbull, Nick Jonas og Kelhani, men nå sikter han seg inn på de norske spillelistene, sammen med en av de beste, norske, artistgruppene på sommerhits, Golfklubb.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Nytt album fra Eirik Aas

Eirik Aas har levert igjen med sitt ferske album, "Posttraumatisk Kjærlighetsforstyrrelse". Et av albumets høydepunkter er sangen "27", hvor han samarbeider med B-Boy Myhre.

 Gjennom fengende rytmer og gripende tekster tar de lytterne med på en reise gjennom livets opp- og nedturer. "27" ikke bare underholder, men berører også hjertet med sitt budskap om personlig vekst og fellesskap i møte med livets utfordringer.

puls. anbefaler på det sterkeste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.