Lei Lowe - "Break Me Down / Break Me Open" (Album)

Lei Lowe giver os de 12 RNB-sange, som din playliste har brug for denne sommer med albummet "Break Me Down / Break Me Open".

Lei Lowe giver os sit debutalbum "Break Me Down / Break Me Open". Albummet er skrevet til minde om et langt venskab og et musikalsk partnerskab, der er kernen i albummets 12 numre. Albummet har en smooth og catchy RNB-vibe og god dynamik. Lei Lowes stemme får virkelig lov til at skinne i dette projekt.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Cucuun - Hyperdoubt 

"I've been kinda homebound lately, trying to do the things they tell me" synger Cucuun I sin debut sang "Hyperdoubt".

Den danske multikunstner Cucuun debuterer med singlen "Hyperdoubt", en ærlig elektropop-låt som udforsker følelsen af at være fanget i sit eget hoved. Med en sårbar vokal og atmosfæriske produktioner skildrer hun en lammende kombination af storhedsvanvid og selvkritik. Låten starter introspektivt, men bygger sig op til en euforisk væg af synths og vokaler.

puls. anbefaler på det kraftigste!

IAMJJ - Extra Spicy Noodles

IAMJJ serverer "Extra Spicy Noodles" aka sin nye single i dag.

IAMJJ er tilbage med "Extra Spicy Noodles". Sangen udforsker kærlighedens komplicerede natur og hvordan vi ofte prøver at fylde tomrummet med overfladiske løsninger som rejser eller nye møbler. Den nye single er langt fra stillestående, med et stærkt lyrisk budskab om tosomhed og en kreativ proces inspireret af energien i elektronisk musik.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Englando - hva var vi egentlig?

Englando giver os en rocket klub-sang om et forhold, der sluttede.

Englando giver os en klub sang med rockelementer i "Hva var vi egentlig?". Sangen er catchy, hård og er en blanding af forskellige genrer. Englando reflekterer over, at forholdet, som skulle vare evigt, er slut, og han føler sig ensom uden sin ekskæreste.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Naoui - Rock Steady (feat. Kvali)

Naoui og Kvali går sammen om at give os sangen "Rock Steady".

Naoui er tilbage med sin nye sang "Rock Steady". Denne gang har han slået sig sammen med Kvali, og sammen giver de os en sang, vi kan vibe til. Sangen er catchy og virkelig fed. Hvis du er fan af hip hop, vil denne sang helt sikkert blive tilføjet direkte til dine spillelister.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.