Kvarti - Forglemmigej (EP)

Vesterbro-artits Kvarti udgiver sin debut-EP Forglemmigej.

Kvarti debuterer med EP'en "Forglemmigej", som udforsker universelle temaer som tab, selvindsigt og ungdommens udfordringer. Kvarti tager os med på en rejse, der spejler følelsen af tomhed og usikkerhed i jagten på accept og selvindsigt. Sangene fanger den rå følelse af mennesker, der kommer og går i dit liv, og den følelsesmæssige turbulens, det medfører. "Forglemmigej" er en ærlig og gribende EP, der rammer lige i hjertet.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Simone Ella - Afstand (EP)

Simone Ella synger om afstand i sin nye, smukke EP.

Simone Ella udgiver sin nye EP, 'Afstand'. Projektet består af 5 sange og er et smukt projekt om glæde, sorg og skrøbelighed, men de rummer bestemt også en god portion girl-power. Hendes smukke stemme og gode melodier gør dette til en EP, der kommer til at køre på repeat. Nydeligt!"

puls. anbefaler på det kraftigste!

JOHANNA - Vægtløs

Drømmende sommervibes fra den danske debutant JOHANNA.

JOHANNA debuterer med drømmende sommervibes i sin første single "vægtløs". Sangen fanger øjeblikket, hvor man endelig føler sig fri fra et tyngende forhold, og udforsker de følelser og tanker, der følger med. "Vægtløs" markerer begyndelsen på et nyt kapitel i JOHANNAs musikkarriere, med nye relationer og en styrket tro på egne evner.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Jens Konrad - Stjernesjæl

Jens Konrad udgiver en energibombe til dem, der vil erobre dagen.

Jens Konrads anden singleudgivelse, "Stjernesjæl", er den ultimative sang til at kickstarte din dag. Med åbningslinjen "Idag er en god dag" beskriver sangen følelsen af at være uovervindelig og fuld af livsglæde - følelsen af, at alt er muligt. "Stjernesjæl" er en energibombe af en sang og sætter tonen for en positiv start og lover at løfte humøret hos lyttere, der ønsker at erobre dagen. 

puls. anbefaler på det kraftigste!

SHE'S THE MOON  - Ghost

SHE'S THE MOON trøster alle, der føler sig efterladt i grøften, med sin nye single.

SHE'S THE MOON slipper singlen "Ghost", som handler om at føle sig som et sandkorn i nogens hænder, mens de langsomt mister dig mellem fingrene. Sangen udforsker følelsen af at blive ghostet og hadet ved at sidde tilbage som den eneste, der stadig tænker "hvad hvis". En stærk og relaterbar sang for alle, der har oplevet ensomheden og savnet efter en tabt forbindelse.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.