Mia Dae - Break You First

Mia Dae udgiver sin debutsingle "Break You First".

Mia Dae debuterer med singlen "Break You First". Med hendes egen unikke version af moderne pop/rock og en stærk personlighed, tilføjer Mia Dae noget spændende til dansk musik. Mia Dae er helt sikkert et navn, der er værd at holde øje med.

puls. anbefaler på det kraftigste!

LINA - News

LINAs nya låt "NEWS" har en enorm hitpotential. Med ett ljudlandskap som kombinerar organiska element med ett välproducerat pop-sound är det svårt att inte gilla "NEWS".

LINA levererar en ärlig och naken sång som håller energin precis där den ska vara. Det blir otroligt spännande att följa denna nya artist!Låten sticker ut med sina medryckande melodier och starka text, vilket gör den till en mycket stark låt. LINA visar med "NEWS" att hon är en artist att räkna med i framtiden, och vi kan förvänta oss mycket mer imponerande musik från henne.

puls. rekommenderar starkt!

Apopheniac - The Swallows (EP)

Apopheniac udgiver debut EP "The Swallows" om selvtab og selvopdagelse.

Apopheniac udgiver deres debut-EP "The Swallows", en rejse om at miste sig selv og den efterfølgende kamp for at finde mening. "The Swallows" lover at være en ufiltret udforskning af menneskets eksistens og håbløshed og fokuserer på konstruktive og destruktive forsøg på at finde mening i en kaotisk verden.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Undertekst - Du Vil Rejse Jorden Rundt

Undertekst er tilbage med sangen "Du Vil Rejse Jorden Rundt" efter 1,5 års pause.

Undertekst er tilbage med deres første single på 1,5 år med sangen "Du Vil Rejse Jorden Rundt". En indie-rock sang om at rejse gennem verdenen, for at opleve den sammen med en speciel person. At turde at drage til nye steder uden en plan, men i stedet at være til stede i øjeblikket og dele et eventyr.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Amina - Dødens Violin (Vrede)

"Dødens Violin" er navnet på Amina's nye single, og man kan ikke andet end at elske hendes stemme og den moderne R&B-lyd.

Hun har nu introduceret et nyt kapitel i sin musikalske rejse med en frisk lyd og et nyt koncept - de syv dødssynder. Med denne single viser Amina sin evne til at kombinere dybtfølte tekster med sofistikerede melodier. "Dødens Violin" markerer starten på en spændende og udforskende periode for artisten, og vi kan næsten ikke vente med at høre, hvad der kommer næste gang.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.