Lea Eyðbjørg - "kærlighedsdigte til de uhjælpelige" (EP)

Lea Eyðbjørg udgiver debut-EP "kærlighedsdigte til de uhjælpelige".

Lea Eyðbjør udgiver sin debut EP, "kærlighedsdigte til de uhjælpelige", og inviterer lytterne ind i en verden af sårbarhed og selvudforskning. Inspireret af erfaringer med at navigere gennem den både spændende og usikre rejse i moderne forhold, tilbyder denne samling af sange en rå og relaterbar stemme til alle, der søger ægte relationer. Med introspektive tekster og fængslende melodier udforsker EP'en de højdepunkter og nedture, der følger med at søge efter kærlighed i en tid, hvor det at kende sig selv og finde den rigtige person kan føles lige så uopnåeligt.

puls. anbefaler på det kraftigste!

iiriis -"facetime tonight?" / "når du skriver"

iiriis udgiver en dobbeltsingle som et varmt kram i forårssolen.

iiris står nu klar med deres seneste dobbeltsingle "facetime tonight?" og "når du skriver", der fanger frustrationerne ved langdistance-kærlighed i en digital tidsalder, hvor et Facetime-opkald bliver erstatningen for fysisk nærvær. Sangene udforsker angst for voksenlivet og kompleksiteterne i langdistanceforhold. Med en blanding af elektroniske beats og melankolske tekster skaber iiris sange, der rammer lytteren lige i hjertet og minder os om, hvor vigtigt det er at dele vores inderste følelser.

Simone Ella - Du Ser Mig Ikke

Simone Ella udgiver sin anden single "Du Ser Mig Ikke", som vil være at finde på hendes kommende EP.

"Du Ser Mig Ikke" er en sårbar sang, der beskriver følelsen af at blive holdt hen. Sangen byder på en rå ærlighed og skrøbelighed, hvor de mange følelser vælter ud over lytteren. Med denne single viser Simone Ella sin dygtighed til at formidle dybe følelser gennem musik, og vi ser frem til at høre mere fra den kommende EP.

puls. anbefaler på det kraftigste!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Honey Hideout - Hey Dreams

Honey Hideouts udgiver deres nye, drømmende single "Hey Dreams".

Honey Hideouts nye single, "Hey Dreams", er en virkelighedskontrol og status quo for livet og drømmene. Honey Hideouts lyd emmer af den amerikanske vestkysts varme med inspiration fra fortidens psykedeliske pophelte. 

puls. anbefaler på det kraftigste!

Jessie Ka - Ben & Jerry

Jessie Ka udgiver tankevækkende single "Ben & Jerry".

I sin nye single, "Ben & Jerry", deler Jessie Ka en personlig historie om at trøste sin lillebror efter kærestesorger med film og Ben & Jerry's. Denne tradition fik Jessie Ka til at reflektere over det stereotype billede af kvinder, der trøstespiser, når en mand har knust deres hjerte. Sangen kritiserer det moderne samfund, hvor vi ofte lever livet på facaden, mens vi inderst inde kæmper for at holde os oven vande.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.