Lasse Dein - Blå blink

Lasse Dein udgiver den dejlige ballade "Blå blink", der får dig til at svæve.

Lasse Deins nye single "Blå blink" er en skøn ballade, der opbygger sig til at blive en stærk og svævende sang. Teksten er rørende og fængende. Lasse synger om at holde fast, så hun ikke forsvinder. Sangen er utrolig godt produceret, og Lasse Deins stemme matcher produktionen perfekt. Dette må være en af årets smukkeste sange.

puls. anbefaler på det kraftigste!

CLEAN OUT LOUIS - FOREIGNER

Den København-baserede gruppe Clean Out Louis udgiver deres første single, "Foreigner".

"Foreigner" er en pop-sang, der byder lytterne velkommen med sin smitsomme energi og unikke blanding af musikalske stilarter. Det er en sang, der rammer alle, der nogensinde har følt sig som en outsider, og den henter inspiration fra personlige oplevelser af identitet og tilhørsforhold. Med "Foreigner" inviterer Clean Out Louis publikum til at omfavne deres særpræg og forskelligheder og fejre individualitet i en verden, hvor alle har en plads. Gør dig klar til at danse til deres eklektiske lyd og bliv en del af bevægelsen, når Clean Out Louis sætter deres præg på indiescenens.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Jens Konrad - Drage Energi

Jens Konrad debuterer med sin sang "Drage Energi".

Jens Konrads debut, "Drage Energi", er en hyldest til de transformative møder, der kan ændre ens livsbane og åbne døre til ukendte horisonter. Teksten udforsker den ekstatiske fornemmelse, der kan opstå, når man møder en person, hvis energi er så kraftfuld, at den efterlader et dybt spor i ens krop og sind.  

puls. anbefaler på det kraftigste!

SOL - For The Show

SOL debuterer med den utroligt fede sang "For The Show".

"For The Show" er en fængende, UK garage-inspireret sang. SOL leverer en stærk debut, hvor hun beviser, at hun er kommet for at stjæle showet. Sangen er medrivende, og du vil helt sikkert danse til den denne sommeren, hvis du tilføjer den til din spilleliste. Vi glæder os til at høre mere fra SOL!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Jamie Kee - Bekendt Kulør (EP)

Vinterdryp, kunstigt lys, forstadssand og buldrende tanker beskriver Jamie Kee sin nye EP.

Jamie Kee træder ind i et elektronisk landskab med sin seneste udgivelse, EP'en "Bekendt Kulør". Med rødder i dansk poesi og en ærlig skrivestil, udforsker Kee det indre kaos og forsøget på at genvinde kontrol. EP'en, en blanding af moderne rockenergi og lyriske landskaber, reflekterer Jamies personlige rejse i en kompleks verden. Jamie Kee leverer en ærlig og inkluderende lyd, der berører sjælen.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.