GOLDIE - OP

GOLDIE udgiver sangen "OP" - en selvtillidsboostende sang.

GOLDIEs nye single, "OP", handler om at bevare fatningen under pres og fortsætte med at stræbe efter ens mål, uanset hvad andre siger eller tænker. Det er en anthem og endnu en gang tilpasset piger, der ved, hvad de er værd, og som ikke tager et nej for et nej. Du investerer i dig selv, din mentalitet, krop, og det eneste, der sker med dit liv, er, at du kommer OP.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Simone Ella - Føler For Meget

Simone Ella udgiver sin første dansksprogede single, "Føler For Meget".

Simone Ellas nye sang handler om empati og at absorbere andres problemer som ens egne. "Føler For Meget" er en hyldest til alle "empaths" derude, og Simone afslører, at hun selv er en af dem. Vi glæder os til at høre mere fra Simone Ella!

puls. anbefaler på det kraftigste!

Karen Nice - Tror at det er min skyld

Karen Nice udgiver single om ubalancen i datingrelationer.

Karen Nices nye sang, "Tror at det er min skyld", markerer begyndelsen på en længere fortælling fra en naiv drømmer; en følsom, selvreflekterende og sårbar sjæl, som nysgerrigt søger svaret på livets uforudsigeligheder. Dating er et spil, hvor reglerne er svære at forstå. Det kan være udfordrende at forsøge at vise interesse samtidig med at man passer på ikke at blive såret. "Tror at det er min skyld" udforsker ubalancen i datingforhold og fungerer som en nødvendig påmindelse til en selv om ikke altid at bære afvisning så tungt på egne skuldre.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Aperly High - Mr. Misery

Aperly High udgiver sin EP "Mr. Misery".

Med en legende blanding af musikalske stilarter og en miks af eftertænksom og fængende lyrik har Aperly High skubbet til genregærdene uden at miste synet af de stærke sange, der ligger til grund for det hele. Hans indie rock-lyd trækkes i forskellige kreative retninger, men føles alligevel sammenhængende. Hvis du kan lide kreativ og fængende pop-indie-rock, er EP'en "Mr. Misery" lige noget for dig.

puls. anbefaler på det kraftigste!

OSCAR - Det ku' være os

OSCAR udgiver sin anden sang i år. "Det ku' være os" er en fængende energibombe.

OSCARs nye sang, "Det ku' være os" er en perfekt poplåt for 2024. Med fængende guitarer og vokal komponeret med trap-inspirerede trommer, stiller OSCAR spørgsmål ved grunde til, at det ikke skulle fungere. For det kunne have været os - hvis du tænker over det. Hvis du er til dansk popmusik, så går denne sang helt sikkert direkte ind på din spilleliste.

puls. anbefaler på det kraftigste!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.